Клініки імплантології у Львові

Можливо, вас цікавлять лікарі імплантологи
Встановлення титанового абатмента Neodent – Straumann Group і коронки з оксиду цирконію, виготовленої цифровим методом у власній лабораторії R-Lab : третій хірургічний етап 23600 грн
Встановлення імпланту Bauer`s 12000 грн
Операційний набір 300 грн
Відновлення кісткової тканини (кістковий матеріал 1) 5850 грн

Сб
Заремба Юрiй Iгорович, дуже професійний стоматолог. Полікував карієс та відреставрував зуби ідеально. Швидко та безболісно. Дякую велике!
Чередніченко Сергій Олександрович
8,3
Акції
Львів пр-т Шевченка, 7
р.Галицький (Центр)
Затишна сучасна стоматологія у серці Львова - Astra Dent на проспекті Шевченка, 7
  • Вживлення імпланту+встановлення формувача ясен MIS C1, (Акція) 12 800
8,3
в клініці 1 імплантолог
Львів вул. Академіка Єфремова, 75 (Клініка естетичної стоматології)
р.Франківський
Приватний стоматологічний кабінет лікаря Юрія Заремба надає послуги з лікування та профілактиці захворювань ротової порожнини, зубів та ясен. Пацієнтів приймає стоматолог-терапевт, ортопед. Лікар має вищу кваліфікаційну категорію. Приймає лікар: Гімон Роман Іванович
Львів вул. Олени Степанівни, 35 А
р.Залізничний
Клініка стоматології Олени Юрчак — це сучасний підхід до лікування захворювань ротової порожнини і зубного ряду. Медичний центр пропонує розширений спектр стоматологічних послуг. Клініка має в своєму розпорядженні сучасне технічне оснащення, а робота фахівців сполучається з встановленими європейськими протоколами. Профільні лікарі приймають пацієнтів будь-якого віку. Для кожної людини підбирається індивідуальна схема лікування, в залежності від загального стану ротової порожнини і зубного ряду.
  • Імплантація от 11 000
Львів вул. Замарстинівська, 150
р.Шевченківський
Стоматологічний центр ДЕНТАЛ ЄВРО у Львові надає широкий спектр якісних стоматологічних послуг, використовуючи новітні технології та безпечні матеріали, щоб допомогти вам досягти бажаного результату. З 2007 року наші досвідчені фахівці працюють над створенням ідеального вигляду для кожного пацієнта, зберігаючи доступні ціни на лікування.
  • Встановлення імплантату SKY (Німеччина) 17 200
  • Встановлення імплантату MrgaGen AnyRidge (Ю. Корея) 17 500
  • Встановлення імплантату Osstem (Ю. Корея) 13 500
  • Встановлення імпланту NeoBiotech IS III Active 14 000
  • Встановлення імплантату Straumann SLActive 33 000
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця 10
р.Франківський
Vidnova Clinic — мережа сучасних медичних клінік, що спеціалізується на таких напрямках: пластична хірургія, стоматологія, лазерна, ін'єкційна, апаратна косметологія. Місія Vidnova Clinic — ми творимо гармонію тіла, привабливої зовнішності та здорової усмішки. Ми пропонуємо комплексний підхід до здоров'я та краси. Vidnova Clinic — клініка, яку знають та рекомендують друзям, колегам, знайомим. Приймає лікар: Єфіменко Артем Сергійович
  • Встановлення імпланту Bauer`s 12 000
  • Встановлення імпланту Megagen AnyRidge 23 000
  • Встановлення імпланту Miss 16 000
  • Встановлення імпланту Neobitech 12 000
  • Встановлення імпланту Neodent 20 000
Львів вул. Шевченка, 17
р.Галицький (Центр)
RIKOTA – стоматологія, де вас лікують так, як треба. Мережа з 5 клінік працює для вас у Львові та Варшаві. Професійність лікарів, сервіс і щоденна турбота про здоров’я зубів стають частиною вашого лайфстайлу.
  • Встановлення індивідуалізованого формувача ясен Straumann Roxolid SLA Active 16 900
  • Встановлення індивідуалізованого формувача ясен Straumann Roxolid 12 900
  • Встановлення індивідуалізованого формувача ясен Neodent – Straumann Group 7 900
  • Негайне навантаження тимчасовою коронкою під час імплантації Straumann Roxolid SLA Active 19 900
  • Негайне навантаження тимчасовою коронкою під час імплантації Straumann Roxolid 15 900
6,8
в клініці 2 імплантолога
Львів вул. Шевченка 60, корп 18 (ЖК Семицвіт)
р.Шевченківський
Медичний центр Giorno - це мережа сучасних багатопрофільних мед центрів та сімейних стоматологій. Наразі мережа Giorno вже налічує 5 клінік, але попереду відкриття нових локацій. Медичний центр проводить діагностику та лікування дорослих і дітей з основних напрямків медицини. Приймають лікарі: Глущишин Остап В'ячеславович, Омельчук Юрій Вікторович
  • Імплант Bauers (імплант + робота) 6 000
  • Імплант Straumann (імплант + робота) 18 700
6,7
Львів вул. Городницька, 9
р.Шевченківський
RelaxDent — це вибір впевненості та професіоналізму. Наша мета — зробити ваш візит у стоматологію RelaxDent приємним та ефективним. Довірте своє здоров'я нашій команді професіоналів, і ми забезпечимо вам найкращі результати. Записуйтесь на консультацію вже сьогодні і переконайтеся в якості наших послуг особисто!
  • мікроімплант Osstem, в доларах 100
Акції
в клініці 2 імплантолога
Львів вул. Володимира Великого, 10 Б
р.Франківський
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні рішення, новітнє обладнання та високоякісні матеріали щоб гарантувати найкращі результати для наших пацієнтів. Ваш спокій завтра візит до нас сьогодні. Приймає лікар: Павлішак Іван Романович
  • Імплантація ділянки зуба Neobiotech (включно з абатментом) 23 520
  • Імплантація ділянки зуба Neodent (включно з абатментом) 24 990
  • Імплантація ділянки зуба Straumann (без абатменту) 33 320
  • Негайна імплантація 9 800
  • Відновлення кісткової тканини (кістковий матеріал 1) 5 850
6,1
Львів ул. Водная, 3/1
р.Шевченківський
Стоматологічна клініка Овчара почала існування у 1995 році, пропонує широкий спектр стоматологічних послуг, спираючись на досвід лікарень США та за допомогою сучасного високотехнологічного обладнання. Лікарі пройшли навчання та стажування за кордоном. Приймає лікар: Коник Роман
  • Імплант SwissImpl (Швейцарія) от 23 780