Сторінка 4. Лікарі у Львові (Залізничний район)
4 відгука
Хороший спеціаліст! Приходили до нього зі своєю донькою. Консультував нас з приводу видалення молочного зуба. Все пройшло дуже добре, донька нічого не відчула. Уже через хвилин п'ятнадцять ми вже йшли додому. Все дуже сподобалося!
Василий
Відмінний спеціаліст! Були з сином у нього на прийомі, видаляли зуб. Все пройшло дуже швидко та професійно. Син навіть не встиг злякатися, коли все вже закінчилося. Лікар вміє заговорити дитину. Дуже ним задоволена! Рекомендую спеціаліста!
Віктор
У моєї дружини були постійні головні болі. Особливо це сказувалося на інтимній частині сімейного життя. Не допомагали ніякі таблетки та вправи. Друзі порекомендували звернутися до Лафаренко Майї Ярославівни. Після кількох консультацій та початку лікування самопочуття значно покращилось. Дружина почала посміхатися. Подружнє життя почало налагоджуватись. Спасибі Вам!
Катя
Після ДТП отримала тяжкі травми, вікриту ЧМТ, чисельні переломи, довго лікувалася, пройшла реабілітацію, але постійні головні болі, високий черепномозковий тиск не давали мені жити. Тільки після того як я почала лікуватися у Лафаренко Майї Ярославівни у мене ніби відкрилося друге дихання, пройшли головні болі і все стало як раніше. Дякую Вам за врятоване життя!
Стоматолог-хірург
Лікар займається лікуванням захворювань зубів хірургічними методами у дорослих та дітей. Виконує операції з видалення зубів мудрості. Проводить видалення молочних зубів. Приймає пацієнтів з кістами, абсцесами, флюсом та запаленням кісткової тканини щелепи. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Лікар Лафаренко Майя Ярославівна, займається питаннями, пов'язаними з неврологією. Консультує пацієнтів стосовно питань неврологічного профілю. Спеціалізується на лікуванні вегетосудинної дистонії та гіпертонічної хвороби. Проводить процедуру паравертебральної та епідуральної блокади. Допомагає пацієнтам відновитися після інсульту, лікує безсоння, неврози, заїкання, мігрені та невралгії. Надає кваліфіковану допомогу при прострілах, болях в шиї та спині.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-21
Масажист
Лікар проводить лікування різних захворювань методом впливу на активні точки. Проводить лімфодренажний масаж. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні сколіозу. Приймає пацієнтів з болем у шиї та хребті, судинними патологіями, безсонням та тривожністю.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-21
Стоматолог- терапевт, ортопед
Лікар спеціалізується на лікуванні стоматологічних захворювань. Виконує пломбування кореневих каналів зубів. Займається художньою реставрацією зубів, відбілюванням зубів. Проводить лікування виявлених патологій за допомогою регулюючих, заміщуючих медичних апаратів та зубних протезів.
Гематолог
Дзісь Іван Євгенович
Хірург
Олександр Юрійович лікар-хірург першої категорії, проводить невідкладну і планову хірургічну допомогу дітям.Займається лікуванням патологій стравоходу, видаляє доброякісні утворення шкіри та м’яких тканин, проводить профілактичні огляди.
Офтальмолог, офтальмохирург
Врач с 28-летним опытом работы. Защитила диссертацию (2008) по теме «Повышение эффективности фоторефрактивной кератектомии (ФРК) при коррекции миопии высокой степени». Является автором более 30 статей и тезисов, опубликованных в Украине и за границей.
Консультація від 850
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує кольпоскопію, поліпектомію, кріодеструкцію шийки матки. Проводить інтимну контурну пластику, лазерне лікування шийки матки. Консультує з приводу підбору контрацепції. Лікує безпліддя, ендометріоз, ендометрит, молочницю, клімакс.
Гастроентеролог
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні захворювань травної системи. Приймає пацієнтів з патологіями печінки та підшлункової залози. Лікує гастрит, дуоденіт, дисбактеріоз, холецистит, рефлюксну хворобу, цироз печінки, гепатити та панкреатит. Консультує з приводу правильного харчування та вибору дієти.
Алерголог, терапевт
Лікар проводить комплексні діагностичні маніпуляції для виявлення потенційного алергену. Представляє пацієнтам широкий спектр послуг, з включенням огляду, консультації. Займається лікуванням загальних хвороб: ОВРИ, ОРЗ, грип, порушення зі стороні серцево-судинної, нервової та ендокринної системи.