Сторінка 7. Лікарі у Львові (Залізничний район)

Фільтр: (Знайдено 177 лікарів 4 відгука) Сортування: (Оцінка)
Столяровы
Просто чудовий спеціаліст! Лікувалася у неї моя мама. Лікар дуже добре ставиться до пацієнтів! Вона детально опитала, та оглянула, перевірила всі симптоми та рефлекси. Після огляду зробила грунтовні висновки, та призначила лікування. Усім задоволена.
Юлия Дедух
Завдячую Наталі Леонідівні свої здоров'ям. Була у багатьох лікарів, і вже було зневірилася, що мені зможе хтось допомогти, поки не потрапила до неї. Дуже хороший та розумний лікар! Швидко змогла з'ясувати в чому суть моєї проблеми, та вилікувати її. Дякую.
Бут Анна
Дуже відповідальний, та кваліфікований гастроентеролог. нещодавно приходила до неї на прийом. Лікар компетентний, та максимально уважний до пацієнта. Все пояснює та звертає увагу на найменшу дрібницю. Усім задоволена. Рекомендую!
Тина
Деякий час мене турбував біль в верху живота. Я звернулася до цього спеціаліста. лікар мене вислухала, пропальпувала живіт, та направила на УЗД та ФГДС. Як виявилося у мене ерозія шлунка. Після курсу лікування почуваю себе добре. Дякую!
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологічних станів, які пов'язані з порушенням роботи центральної та периферичної нервової системи. Лікує вегетосудинну дистонію, хронічну нейропатичну біль, остеохондроз, наслідки інсультів, закриті неускладнені черепно-мозкові травми. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-28
Гастроентеролог
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні захворювань травної системи. Приймає пацієнтів з патологіями печінки та підшлункової залози. Лікує гастрит, дуоденіт, дисбактеріоз, холецистит, рефлюксну хворобу, цироз печінки, гепатити та панкреатит. Консультує з приводу правильного харчування та вибору дієти.
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням захворювань зубів та ясен. Приймає пацієнтів з пародонтитом, карієсом, пародонтозом, стоматитом, гінгівітом та пульпітом. Виконує відбілювання зубів. Консультує пацієнтів з питань правильної гігієни порожнини рота. В роботі використовує новітні стоматологічні матеріали.
Львів вул. Олени Степанівни, 35 А р.Залізничний
Стоматолог-ортопед
Лікар стоматолог-ортопед, спеціалізується на реставрації зубів (художня), протезуванні зубів будь-якого рівня складності.
Львів вул. Виговського, 20 Б р.Залізничний
Лікар другої категорії стоматолог-терапевт, займається лікуванням карієсу та інших захворювань і будь-яких ускладнень, проводить лікування захворювань слизової оболонки порожнини рота.
Львів вул. Виговського, 20 Б р.Залізничний
Лікар другої категорії, є спеціалістом в терапевтичній стоматології. Здійснює лікування зубів, навколозубних тканин, запалень ясен, зубних каналів.
УЗД-спеціаліст
УЗИ-диагност, специалист по хирургии, предоставляет консультативные услуги по диагностике и лечению почек, органов брюшной полости и щитовидной железы. В своей работе Шнайдрук Ольга Петровна основывается на консервативных и оперативных методах лечения.
Стоматолог, ортодонт
Лікар стоматолог спеціалізується на комплексному обстеженні та дослідженні порожнини рота у дітей. Займається лікуванням молочних зубів, карієсу, зубного каменю, пародонтозу, пародонтиту. Романів Христина Назарівна надає допомогу в лікуванні та видаленні зубів, терапії гінгівіту і пульпіту.
Алерголог, терапевт
Лікар проводить комплексні діагностичні маніпуляції для виявлення потенційного алергену. Представляє пацієнтам широкий спектр послуг, з включенням огляду, консультації. Займається лікуванням загальних хвороб: ОВРИ, ОРЗ, грип, порушення зі стороні серцево-судинної, нервової та ендокринної системи.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-28
Львів вул. Генерала Юнаківа 9 р.Залізничний
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Лікар веде консультативний прийом пацієнтів, володіє всіма методами апаратної та інструментальної діагностики органа зору, оптичної та контактної корекції. Проводить лазерне лікування захворювань сітківки, інтравітреальне введення лікарських препаратів, має всі інструментальні методи діагностики. Іванна Володимирівна націлена на постійний розвиток, регулярно поглиблює свої знання спеціалізованих курсів. Постійний учасник офтальмологічних науково-практичних конференцій.