Сторінка 9. Лікарі у Львові (Шевченківський район)

Ендодонтист
Софія Петрівна Козуля — досвідчений стоматендодонтист із десятирічнимдосвідом роботи з мікроскопом. Вона спеціалізується на лікуванні запалень та інструментів з кореневих каналів.
Імплантолог, стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед
Юрій Вікторович - стоматолог-хірург, імплантолог, терапевт, ортопед. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології стоматологічного профілю. Постійно удосконалює навички кваліфікації.
Консультація безплатно
УЗД-фахівець
Ольга Степанівна - лікар ультразвукової діагностики, обстежує дорослих та дітей від 3 років. Проводить УЗД органів черевної порожнини, щитовидної залози, молочних залоз, органів малого тазу та ін.
Львів вул. Шевченка 60, корп 18 (ЖК Семицвіт) р.Шевченківський
Павло Володимирович - спеціалізується на терапевтичній стоматології. Приймає дорослих. Пріоритетними напрямками роботи є ортопедія та ендодонтія.
Консультація безплатно
Львів вул. Шевченка 60, корп 18 (ЖК Семицвіт) р.Шевченківський
Кардіолог, лікар функціональної та ультразвукової діагностики
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань серця і судин, діагностиці захворювань внутрішніх органів. Уважна до деталей, професійна, послідовна. Кардіологія - 1 категорія Ультразвукова та функціональна діагностика – б/к
Львів вул. Малоголосківська ,16Б (Голоско) р.Шевченківський
Ортодонт
Мене звати Тетяна Кролівець, я лікар-ортодонт із понад 20-річним досвідом у стоматології. Свій професійний шлях я почала ще у 2004 році, закінчивши Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького та пройшовши подальше підвищення кваліфікації в Харківській медичній академії післядипломної освіти. Маю ступінь кандидата медичних наук та вищу кваліфікаційну категорію лікаря-ортодонта. За роки практики я успішно завершила понад 3000 клінічних випадків, включаючи найскладніші ортодонтичні ситуації. У своїй роботі я застосовую сучасні методики лікування, орієнтовані на результат, естетику та комфорт пацієнта. Володію високим рівнем мануальних навичок, що дозволяє мені працювати навіть у найделікатніших клінічних випадках. Професійний розвиток для мене — щоденна реальність. Я очолюю Харківський осередок Асоціації ортодонтів України (АОУ) та постійно ділюся знаннями і досвідом із колегами. Крім медицини, моє життя наповнене родинним теплом: саме родина надихає мене бути уважною, терплячою і відданою своїй справі. У своїй практиці я ціную індивідуальний підхід і завжди намагаюся створити для кожного пацієнта відчуття довіри, підтримки та впевненості. Моя мета — не просто вирівняти зуби, а допомогти кожному пацієнту розкрити свою найкращу усмішку і відчути справжню впевненість у собі.
Ендокринолог, лікар УЗД
Львів пр-т В'ячеслава Чорновола, 45 А, корпус 4 р.Шевченківський
Проктолог
Володимир Володимирович спеціалізується в області проктології. Надає послуги по лікуванню геморою, анальних тріщин, веде консультативний прийом. Проводить інфрачервону коагуляцію, радіохвильову хірургію, лікування латексними кільцями, лікування геморою методом доплерівської дезартеризації HAL-RAR.
Лікар займається комплексною діагностикою та лікуванням захворювань шкірних покривів, включаючи грибкові ураження шкіри і нігтів. Працює з основними хворобами, зокрема, дерматитом, екземою, герпесом, кропив'янкою. Проводить терапію захворювань, що передаються статевим шляхом.
Пластичний хірург
Лікар пластичний хірург, керівник ЛОР-служби центру пластичної хірургії “PRO-COSMETIC”. Спеціалізується на функціональній та естетичній ринопластці, лікуванню хропіння.