Сторінка 3. Лікарі у Львові (Личаківський район)

Фільтр: (Знайдено 105 лікарів 6 відгуків) Сортування: (Рейтинг)
Віктор
Кращого просто не має. Вся моя родина і знайомі лікуються тільки у Юрія Миколайовича Цупа, не дивлячись на те, що ми проживаємо в іншій області. Ми довго шукали професіонала і нарешті знайли. Дякуємо Вам, ЛІКАРЮ!
Раніше син дуже часто страждав від закладеності носа. За консультацією зверталися до гарного спеціаліста лікаря отолоринголага вищої категорії Цуп Юрія Миколайовича. Лікар дуже якісно провів огляд та призначив лікування.
Тоня
Цуп Юрій Миколайович отолоринголог до якого часто звертається наша родина. Специфіка нашої роботи змушує нас горорити по 10-12 годин за добу, тому не рідко виникають проблеми з горлом і ми відразу біжимо до Юрія Миколайовича. Дуже гарний лікар.
Helena Sadaeva
Чудовий медичний центр, звертаюсь сюди, при потребі. Дуже приємний, привітний персонал. Ціни, вище середнього, але воно того вартує! Це місце, в якому я цілком довіряю лікарям! Окремо хочу сказати про гінеколога, Олену Вікторівну. Безмежно вдячна їй, за допомогу, турботу про пацієнта і вміння все детально пояснити. Неймовірний лікар!
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Кандидат медичних наук Олена Вікторівна, лікар гінеколог, акушер-гінеколог, спеціаліст з УЗ-діагностики, спеціалізується у сфері практичної гінекології. Проводить діагностику і лікування захворювань шийки матки. Проводить лікування генітального ендометріозу, урогенітальних інфекцій, жіночого безпліддя. Є автором понад 60 наукових публікацій, постійно приймає участь в різноманітних конференціях, семінарах присвячених гінекології та акушерству.
Всі види ЛОР оперативних втручань
Стоматолог-ортодонт
Лікар займається корекцією та вирівнюванням прикусу, різних дефектів розвитку щелепи та попередженням ушкодження зубів внаслідок неправильного формування зубного ряду. Здійснює прийом дітей. Лікує карієс молочних зубів. Виконує відбілювання зубів. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Хірург, мікрохірург кисті
Лікар спеціалізується на загальній хірургії, пластичній хірургії, мікрохірургії та хірургії кисті. Займається лікуванням ургентних станів хірургічними методами. Бере активну участь у міжнародних конференціях та симпозіумах з хірургії.
Стоматолог-ортопед
Зоряна Ярославівна, стоматолог-ортопед другої категорії, магістр ортопедичної стоматології, спеціалізується на всіх видах ортопедичного лікування, мікропротезування, протезування на імплантатах.
Психолог
Спеціаліст займається психодіагностикою, психокорекцією емоційного та душевного стану пацієнтів, а також лікуванням психосоматичних розладів. В роботі використовує такі методики, як спостереження, опитування, біографічний метод та тестування. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Психолог, психотерапевт
Спеціаліст проводить індивідуальні сеанси психотерапії для дорослих та сімейних пар. Допомагає батькам налагодити відносини з дітьми. Спеціалізується на довгостроковій психотерапії (від 6 місяців до 2 років). Також приймає пацієнтів з безсонням, панічними атаками, підвищеною тривожністю, нервозністю та фобіями.
Психолог, психотерапевт
Спеціаліст надає допомогу пацієнтам з психосоматичними розладами. Проводить сеанси психотерапії. Лікує різні фобії, панічні атаки, депресію, тривожність і нервозність, безсоння і головні болі. Допомагає впоратися з невпевненістю в собі, подолати страх хвороби і смерті.
Лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці патологій органів малого тазу. Проводить доплерометричну оцінку пухлин матки та яєчників, доплерометричну оцінку стану системи матки-плацента-плід. Займається питаннями непліддя, перинатології, дослідженням фетальної гемодинаміки.
Інфекціоніст