Американський медичний центр (American Medical Centers) у Львові
недоступно
Запис має бути підтверджено оператором
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Сімейна клініка "Американський медичний центр" — міжнародний заклад, відкритий у 2015 році як філія провайдера у сфері сімейної медицини, гінекології, психотерапії, педіатрії, швидкої допомоги та ще багатьох інших напрямків. Фахівці клініки вільно володіють англійською мовою та мають багаторічний досвід, пройшовши навчання та стажування у провідних лікарнях та медичних центрах США, Канади, Польщі та інших країн.
НАША МІСІЯ
Головною метою American Medical Centers є надання якісного медичного обслуговування в Україні за західними стандартами, згідно з рекомендаціями найновіших американських та європейських медичних протоколів. Висококваліфіковані спеціалісти АМС проводять діагностику та лікування за сучасними методами на високому рівні. Нашим пріоритетним завданням є Ваше міцне здоров’я.
ПЕРЕВАГИ AMERICAN MEDICAL CENTERS
Лікарі American Medical Centers — це висококваліфіковані фахівці, які мають західні та українські дипломи освіти з досвідом роботи в сучасних клініках Англії, Франції, США, Німеччини.
- Західний стандарт медичного обслуговування згідно з американськими протоколами лікування.
- Висококваліфіковані американські, європейські та українські лікарі.
- Англомовний медичний та адміністративний персонал.
- Повний спектр медичних послуг — сімейна медицина, педіатрія, гінекологія, дерматологія, отоларингологія та профілактична медицина.
- Досвід роботи з посольствами, міжнародними компаніями та іноземними громадянами.
- Забезпечення координації медичної евакуації за кордон.
- Співпраця з провідними міжнародними та українськими страховими компаніями.
- Можливість безпосереднього взаєморозрахунку з міжнародними страховими компаніями
- Підготовка медичної документації англійською мовою згідно з західними стандартами.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Американський медичний центр (American Medical Centers) у Львові, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
Немає цін
Відгуки та оцінки клініки
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.