Сторінка 6. Лікарі у Львові (Личаківський район)

Ваня
Я у неї була кілька разів, уважний кваліфікований фахівець. Лікар не просто слухає, а допомагає розібрати суть проблеми. Просто чудовий лікар, мені є з ким порівняти. Ми ще працюємо, але вже є перші позитивні результати. Прийду повторно. Дякую!
Анджела
Всім раджу, лікар дуже хороший і компетентний у своїй галузі. Дуже уважно вислухала, дала слушні рекомендації. Поради щодо коректування деталей і суті моєї проблеми, допомогли мені вже майже подолати її. Лікар справжній фахівець! Дякую!
Михаил
Лікар, дуже доступно все пояснювала.Після того як вона закінчила говорити, було елементарно зрозумілі найскладніші симптоми і прояви моєї хвороби. Розібрали все, що потрібно було. Мене більш ніж влаштувала консультація. Рекомендую!
Есения
Прийом у лікаря був хороший. Дуже уважна жінка, багато мене розпитувала і багато розмовляла по темі. Розписала детальну схему лікування, і вже є реший результат. Дуже задоволена відвідуванням лікаря. Прийду повторно для корекції.
Ендокринолог, анестезіолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань ендокринної системи. Спеціалізується в області анестезіології. Має досвід у проведенні міжнародних клінічних випробувань лікарських засобів. Лікує цукровий діабет, захворювання щитовидної залози, патології гіпоталамо-гіпофізарної системи.
Психолог
Спеціаліст займається вивченням індивідуальних особливостей психіки людини. Проводить консультації та психологічні тренінги. Допомагає пацієнтам з підвищеною тривожністю, нервозністю, панічними атаками, безсонням та легкими фобіями. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Психолог
Спеціаліст проводить психологічні консультації для дорослих та дітей. Лікує тривалу депресію, панічні атаки, легкі фобії. Допомагає впоратися зі стресовими ситуаціями та невпевненістю в собі, а також з кризами дитячого віку, гіперактивністю та дефіцитом уваги, затримкою психічного та когнітивного розвитку.
Ендокринолог
Ревматолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-30
Акушер-гінеколог, Лікар УЗД (скринінг вагітних)
Лікар акушер-гінеколог та лікар УЗД, к.м.н., лікар пренатальної діагностики. 25 років стажу. Навчалася та працювала у провідних медклініках м. Києва. Стажувалася з ендокринної гінекології, лікування патологій шийки матки. УЗД дослідження є улюбленою справою, останні 15 років проводила діагностику вагітних та гінекологічних пацієнток
Львів вул. Туган-Барановського 9 р.Личаківський
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Сімейний лікар
Гінеколог
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Приймає пацієнток з симптомами: свербіж та печіння в статевих органах, біль при сечовипусканні, порушення менструального циклу. Успішно лікує бактеріальний вагіноз, вульвіт, кольпіт, ендометрит, ендометріоз, дисфункцію яєчників, безпліддя.