Сторінка 2. Акушери-гінекологи у Львові

Фільтр: (Знайдено 32 лікаря 1 відгук) Сортування: (Відгуки)
Ліна
Проходила курс гірудотерапії.Все добре.Дякую.
Консультація від 950
Львів вул. Залізнична, 7 р.Залізничний
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Консультація від 950
Львів вул. Залізнична, 7 р.Залізничний
Лікар займається амбулаторним і стаціонарним лікуванням пацієнтів зі скаргами на безпліддя, невиношування вагітності, репродуктивні втрати. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру гінекологічних захворювань.
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Висококваліфікований лікар з численною кількістю курсів, семінарів та конференцій. Спеціаліст, що надає широкий спектр послуг з максимально точним результатом. Лікар знає як вирішити будь яку задачу. З нею Ваше здоров’я в безпеці!
Львів вул. Генерала Юнаківа 9 р.Залізничний
Гінеколог, Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні інфекційних та гормональних порушень жіночої статевої системи, а також непліддя. Володіє досвідом у лікуванні захворювань шийки матки та наданні невідкладної медичної допомоги. Виконує хірургічні втручання, включно з малоінвазивним лікуванням патологій шийки матки, видаленням поліпів та вузлів, а також лабіопластикою. Має експертизу в лікуванні вузлової міоми матки та захворювань бартолінієвої залози. Професійний підхід лікаря поєднує сучасні методи діагностики, хірургії та естетичної гінекології для всебічної допомоги жінкам.
Кротік Софія Сергіївна — це ваш надійний партнер у підтримці здоров'я та гармонії. Вона уважно та професійно стежить за станом жіночої статевої системи, допомагаючи пройти через різні етапи життя. Завдяки її досвіду та чутливому підходу, жінка завжди може отримати кваліфіковану допомогу, комфорт і підтримку. Софія Сергіївна не лише лікує захворювання, але й допомагає в плануванні сім'ї, підтримує під час вагітності, а також забезпечує інтимне здоров’я та психологічний спокій. З нею ви завжди почуваєтесь у безпеці.
Візняк Тетяна Богданівна — це надійний провідник у світі жіночого здоров'я, який з увагою та турботою підтримає вас на кожному етапі життя. Вона не лише лікує, але й допомагає зберігати баланс, гармонію та впевненість у собі. Завдяки її професіоналізму і чуйному підході ви отримуєте не тільки медичну допомогу, а й душевний комфорт. Тетяна Богданівна піклується про ваше здоров'я у періоди вагітності, менопаузи, а також допомагає планувати сім'ю, даруючи підтримку та довіру в найважливіших питаннях. З нею ви завжди відчуваєте себе у безпеці і з впевненістю дивитесь у майбутнє.
Хасишин Наталія Михайлівна — це спеціаліст, який надає кваліфіковану допомогу у питаннях репродуктивної системи, діагностики та лікування гінекологічних захворювань. Її професіоналізм, чуйність і уважність дозволяють жінкам почуватися впевнено та комфортно під час кожного візиту.