Врачи психологи в Киеве (метро Житомирская)

Дмитро
Юлія допомогла подолати емоційне вигорання. Поступово повернула відчуття смислу, енергію й бажання жити. Дуже вдячний за підтримку й роботу.
Світлана
Професіоналка, яка вміє чути між словами. Завдяки їй я вперше дозволила собі бути собою. Рекомендую всім, хто потребує справжньої підтримки.
Артем
Юлія Ткаченко — психолог з великої літери. Без осуду, з розумінням і глибиною. Допомогла розв’язати конфлікти в родині та краще зрозуміти себе.
Олена
Кваліфікована, емпатична, приємна у спілкуванні. Сеанси допомогли впоратись з тривожністю та відновити внутрішній ресурс. Дякую від щирого серця.
Психотерапевт, Психолог
Врач работает Онлайн. Сециализируется на диагностие психологических, психических и поведенческих расстройств пограничного спектра, психотических расстройств. Проводит психокоррекцию и психотерапию. Ведет прием детей с 14 лет и взрослых.
Дмитро
Записаться на приемПоследняя запись была 2025-06-11