Психологи в Полтаві
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
14.03.2017
Після втрати близької для мене людини, мій настрій був не найкращим. Постійні переживання не давали мені спокійно жити та спати. Світлана Володимирівна стала для мене найкращим порадником у цей складний для мене період. Зараз я все ж сумую за втраченою близькою людиною, але самопочуття моє покращилося. Я зрозуміла, що життя продовжується.
21.03.2017
Світлана Володимирівна прекрасний психолог. Вона допомогла моєму трьох річному сину подолати фобію. Завдяки її різноманітним методам, таким як казкотерапія, арт-терапія та багато інших, син із задоволенням ішов на її консультації. Зараз у сина проблем немає, а все завдяки цьому спеціалісту
Сімейний психолог, Гештальт-терапевт
Практичний психолог, гештальт-терапевт. Надає консультації при труднощах у партнерських, сімейних стосунках, конфліктах і нерозуміннях з дітьми і підлітками, переживанні втрати і горя, невпевненості в собі, сексуальних розладах і т.д. Допомагає впоратися з панічними атаками, підвищеною тривожністю, депресією, страхами, фобіями. Психологічну корекцію проводить за допомогою методів арт-терапії, гештальт-терапії, позитивної психотерапії, класичного психоаналізу, казкотерапії та ін.
Консультація тільки онлайн 2000
Полтава