Психологи в Черкасах

Первинна консультація психіатра в кліниці «Ваш лікар поруч, центр сімейної медицини в м. Сміла» 700
Первинна консультація психолога 60 хв в кліниці «Ваш лікар поруч Центр сімейної медицини» 1000
Мария
Очень прекрасный специалист. Назначает нужное лечение, которое приносит положительный результат.
Любовь
Лучший целитель души. Спасал много раз. Прекрасный человек. Огромное спасибо Вам,Александр Вадимович!
Любовь
Спасал много раз. Спасибо. Просто отличный врач и ЧЕЛОВЕК!
Доктор Пономаренко Александр Вадимович замечательный специалист.Знает свое дело,внимательный,всегда готов выслушать.Благодаря ему,я вернулась к нормальной жизни.
Дитячий невропатолог
Приймає участь у наукових конференціях, завжди стежить за останніми методами обстеження та лікування в медицині
Черкаси вул.Небесної сотні, 36
Психіатр, неврозолог
Лікар-неврозолог та психіатр спеціалізується на діагностиці та лікуванні депресивних розладів, невротичних станів, фобій, біполярних порушень та поведінкових відхилень у пацієнтів різного віку. Професійні інтереси включають роботу з органічними ураженнями нервової системи, диференціальну діагностику епілепсії та геронтопсихіатрію, включаючи лікування вікових депресій та деменцій.
Черкаси Бульвар Шевченка 264
Психолог