Сторінка 5. Лікарі в Києві (Святошинський район)

Фільтр: (Знайдено 298 лікарів 5 відгуків) Сортування
Варвара
11.08.24 були на прийомі у лікаря Кузьменко Є.А.,залишились дуже задоволені!Вийшли з кабінету і тільки від самого спілкування з лікарем стало легше.Схема лікування,яку підібрала лікар,дитині підійшла,результати чудові.Щира подяка лікарці від нас!!!) Рекомендуємо!
Руслана И.
Професійний лікар. Консультація була чіткою і зрозумілою. Ми повністю залишилися задоволені роботою фахівця. Приємно йти до лікаря, знаючи що тобі точно допоможуть, так можна сказати про неї. Спасибі спеціалісту і рекомендуємо.
Оля В.
Вона дуже відповідальна та дуже грамотний лікар. Нам дуже сподобалося її ставлення, все докладно нам розповіла і описала. Тепер ми розуміємо суть кожного симптому, та чому він виник. Ми не перший раз до неї звертаємося, нам подобається.
К выбору педиатра мы отнесли тщательно, читали отзывы, расспрашивали мамочек. Решили наблюдаться у Евгении Альбертовны, и не зря. Это очень хороший специалист, мастер своего дела. Рекомендуем.
Гастроентеролог, терапевт
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної і дихальної систем. Приймає пацієнтів з мігренню, ГРВІ, грип, нежить, панкреатитом, підвищеним артеріальним тиском, кашлем і хворобливими відчуттями в області серця. В роботі використовує сучасні методики.
Педиатр
Психотерапевт, Психолог
Лікар працює Онлайн. Сеціалізіруется на діагност психологічних, психічних і поведінкових розладів прикордонного спектру, психотичних розладів. Проводить психокоррекцию і психотерапію. Веде прийом дітей з 14 років і дорослих.
Консультація онлайн від 1500
Дерматовенеролог, спеціалізується на лікуванні захворювань шкіри, хвороб, що передаються статевим шляхом, а також екземи, себорейного дерматиту, псоріазу, позбавляючи та ін.
Онкогінеколог, Онкохірург
Доктор Манжура Олена Петрівна - онкогінеколог, онкохірург. Досвід роботи 22 роки. Провідний спеціаліст в області оперативної гінекології. Лікар вищої категорії спеціалізується на захворюваннях репродуктивної системи. Проводить терапію патологій шийки матки. Спеціалізується на доброякісних і злоякісних новоутвореннях.
Київ вул. Петрицького, 17 (ЖК "Відпочинок") м.Святошин1410м.Житомирська186
Сімейний лікар, інфекціоніст
Лікар займається діагностикою та лікуванням широкого спектру гінекологічних захворювань. Лікує клімакс, патології шийки матки та запальні розлади. Здійснює ведення вагітності. Виконати встановлення чи видалення внутрішньоматкової спіралі.
Дитячий хірург
Лікар проводить консультації для дітей. Робить корекцію та пластику короткої вуздечки язика. Проводить розкриття лімфаденітів, панарицію, абсцесу, фурункула, гнійного гідраденіту.