Лікарі в Києві (метро Нивки)

Фільтр: (Знайдено 215 лікарів 42 відгука)
Знайдено 215 лікарів
42 відгука
Сортування
Валерія
Велика дяка лікарю Бачинській Олені Юріївні, була алергія на ліки вона надала вірне лікування і з першого дня лікування я почала швидко одужувати. Компетентний спеціаліст, рекомендую.
Дария
Сначала записалась в Беттертон к другому врачу, хотя хотела к Кристине Альбертовне. Повелась на уговоры девочек администраторов, посчитала их компетентными. Переспросила точно ли смогут ли помочь с перенастройкой моих слуховых решений. В итоге тот врач ничего не смогла сделать. Когда попала к Кристине Альберовне все решилось за пять минут. Специалист высочайшего уровня и компетенции.день тогда у меня был не очень по многим причинам, и в том числе потому что пришлось ехать на приём к Кристине в другую часть города. Но оно того точно стоило!именно этот врач тогда сделала мой день
Наталья Усик
Всем добрый день. Остались очень довольны центром. Обратились по поводу вкладышей для слуховых аппаратов с выносным ресивером. Обратились так как наш мастер больше не делает вкладыши. Искали чтобы был 3Д принтер. И у нас был шок так как все ведущие фирмы нам отказывали по причине - вы не у нас покупали аппараты или мы такие не практикует!!! (Аврора, медакустика и т.д ) . Здесь же в Беттертоне сразу приняли и сделали очень быстро ,красиво и качественно . Самое главное без лишних вопросов. Спасибо Кристине Альбертовне очень компетентный и грамотный врач. Будем и дальше обращаться в центр.
05 жовтня '22 г.
Александр Левченков
Врач, Кристина Альбертовна, на высшем уровне справилась с моим запросом. Внимательный персонал в клинике, соблюдают все условия пандемии, чувствуешь себя в безопасности. Молодцы. Всем рекомендую!
Отоларинголог, сурдолог
Лікар отоларинголог, сурдолог, проводить діагностику слуху та корекцію сенсоневральної приглухуватості, вікового зниження слуху, запальних, інфекційних і грибкових запальних процесів в зовнішньому і середньому вусі, навколоносових пазухах і носі, видалення сірчаних пробок, підбір і настройка слухового апарату.
Алерголог
Лікар займається лабораторною діагностикою алергічних реакцій, з подальшим їх лікуванням. Спеціаліст усуває алергію різної етіології, включаючи сезонні загострення, алергічний риніт, кон'юнктивіт. Прийом ведеться за попереднім записом.
Невропатолог
Лікар проводить консультування, лікування хворих з неврологічною патологією, як ургентних так і планових. Виконує паравертебральні блокади, огляд за допомогою ехоенцефалоскопа, аналіз обстежень (РЕГ, ВІЛ-ЕГ, ЕЕГ, УЗД судин головного мозку, хребта).
Хірург, онкохірург, онкогінеколог, торакальний хірург
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Гастроентеролог
Лікар-гастроентеролог Гасанова Олена Володимирівна проводить лікування порушень роботи травної та жовчовивідної системи. Також коригує харчування при хворобах органів травлення.
Проктолог, хірург
Лікар-хірург, проктолог, проводить оперативні втручання, за допомогою сучасного обладнання. Провела багато операцій з видалення поліпів, новоутворень аноректальної області, анальних тріщин за допомогою лазерної та радіохвильової хірургії.
Хірург
Лікар проводить висічення кісти куприка, тромбектомію, видалення фіброзного поліпа анального каналу більше 1,5 см в діаметрі, гемороїдектомію (операція Мілліган-Моргана). Також проводить видалення тромбованого зовнішнього гемороїдального вузла, лікування зовнішнього гемороїдального вузла лазером та ін. хірургічні маніпуляції.
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3) м. Нивки4011
Ендокринолог
Доктор Тепла Олена Валеріївна, ендокринолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Проводить консультацію, діагностику, в тому числі і УЗ-діагностику, а також лікування різних захворювань і патологій ендокринної системи.
Невролог, епілептологі
Лікар спеціалізується на діагностиці рідкісних та спадкових неврологічних захворювань у дітей. Здійснює патронаж дітей до року. Лікує епілепсію, головні болі і тики, аутоімунні хвороби нервової системи. Є автором понад 40 публікацій з епілепсії. Бере активну участь в семінарах та конференціях.