Лікарі імунологи в Києві (Святошинський район)
Знайдено 2 лікаря
3 відгука
Lola
Сподобалася ввічливість, професіоналізм лікаря. Прийшов твердо впевнений в одній проблемі, під час консультації почав сумніватися що справа саме в цьому. Залишилося пройти додаткові аналізи. В роботі лікаря все влаштувало! Дякую!
26.03.2017
Доктор дуже уважна, пояснила проблему з усіх боків. Сказала, що очевидний діагноз не завжди правильний. Також, запропонувала обстежитися, абсолютно нічого не нав'язуючи. Мені це дуже сподобалося. Фахівця однозначно рекомендую!
Сын часто и подолгу болел. Педиатр посоветовала обратиться к иммунологу. Попали на прием к Ионицой. С ней проходили анализы все, обследования, она разработала для нас индивидуальный курс лечения. Сейчас сын намного реже болеет. Спасибо Наталье Григорьевне!
Дитячий імунолог
Спеціаліст в галузі дитячої імунології. Займається виявленням та лікуванням хвороб, які пов'язані з розладом імунної системи. Для кожної дитини підбирає індивідуальну програму лікування. Особливу увагу приділяє часто хворіють дітям.
Алерголог, імунолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань, які пов'язані з імунодефіцитом. Спеціалізується на лікуванні алергічних хвороб, спадкових і набутих патологій, які супроводжуються зниженням імунітету. Приймає пацієнтів з кропив'янкою, легеневим фіброзом, алергічний риніт, первинним і вторинним імунодефіцитом.