Лікарі дієтологи в Києві (Святошинський район)
Знайдено 3 лікаря
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Катерина
Приємний досвідчений фахівець
Станіслав
У мене діагностували вузловий зоб, та порекомендували оперативне втручання. Але перед ним потрібно було пролікуватися консервативно. Саме тоді я потрапив до дбайливих рук Наталі Леонідівни. Я просто захоплююся її професіоналізмом та людяністю. Вона доклала левову частку до мого одужання. Щиро вдячний Вам!
14 грудня '19 г.
Ендокринолог
Лікар спеціалізується у лабораторній та інструментальній діагностиці захворювань ендокринної системи. Лікує ожиріння, безпліддя, проводить гормональну терапію. Спеціалізується на усуненні цукрового діабету, гіпотиреозу, гіпертиреоз. Працює з патологічними порушеннями у роботі щитовидної залози.
Ендокринолог
Ель-Факіх Алі - висококваліфікований лікар ендокринолог клініки "Оксфорд Медікал" на вул. Івана Крамського, 9. Закінчив Кримський державний медичний університет 2000 року та Київську медичну академію післядипломної освіти ім. Шупика 2004 року. Шупика 2004 року. Багато років працював у Кувейті та Лівані, зокрема у відділеннях невідкладної медицини. З 2019 року працює в Києві, продовжуючи підвищувати кваліфікацію.
Дієтолог-нутриціолог
Мазур Лариса Николаевна