Лікарі психологи в Києві (Святошинський район)

Таміла
Юлія Леонідівна допомогла мені впоратися з почуттям втрати та сумом після важкої події в моєму житті. Її поради й техніки були дуже корисними
08 серпня '24 г.
Міша
Сеанси з Юлією Леонідівною допомогли мені розібратися з дитячими травмами, які досі впливали на моє життя. Вона дуже чуйний і уважний психолог.
29 вересня '24 г.
Андрій
Дуже довго шукав психолога, якому б зміг довіритися, і знайшов Юлію Леонідівну. Її підхід до роботи мені дуже сподобався – чітко, професійно і з турботою про пацієнта.
15 вересня '24 г.
Катя
Юлія Леонідівна – справжній професіонал. Вона вміє слухати, не засуджуючи, і пропонує дієві шляхи вирішення проблем. Після наших сеансів я стала більш впевненою в собі
19 серпня '24 г.
Психотерапевт, Психолог
Лікар працює Онлайн. Сеціалізіруется на діагност психологічних, психічних і поведінкових розладів прикордонного спектру, психотичних розладів. Проводить психокоррекцию і психотерапію. Веде прийом дітей з 14 років і дорослих.
Консультація онлайн від 1500
Психотерапевт, Психіатр, Психолог, Нарколог
Консультації очні (в т.ч., на дому), дистанційні (відео-, аудіо-, текст) - Телефон, Skype, Viber, WhatsApp, Messenger, Telegram, Instagram, Facebook. Спеціалізація: депресія, тривога, страх, панічні атаки, безсоння, дратівливість, ВСД, біполярні розлади, шизофренія, старече слабоумство, обсесивно-компульсивний розлад, неврози, психози, алкоголізм, наркоманія (повний перелік див. Нижче). Провідний спеціаліст Центру психотерапії. Досвід роботи завідувачем отделеніея в клінічній лікарні "Феофанія". Лікар вищої категорії. Психотерапевт, психіатр, психолог, нарколог.
Психолог
Лікар-психолог, з вищою медичною освітою. Психологічне консультування з використанням психотерапевтичних методик, індивідуальній підхід до кожного пацієнта. Допоможе у вирішенні проблем пов’язаних з кризовими ситуаціями, особистісними проблемами, низькою самооцінкою, страхами, тривогою, міжособистісними конфліктами. Займається лікуванням психічних розладів, таких як: тривожні розлади, обсесивно-компульсивний розлад, біполярно-афективний розлад, депресивні розлади, розлади харчової поведінки, ПТСР і тд. Психоедукація пацієнта, щодо психоемоційного стану. Патопсиходіагностика за допомогою діагностичних методик. Лікар працює по 100% предоплаті.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Київ провулок Святошинський 2 м.Святошин164
Психолог
Доктор Лещенко Олена Михайлівна практикує в якості дитячого та дорослого психолога. Спеціалізується на стресових і депресивних станах, лікуванні фобій і панічних атак. Відновлює гармонійні сімейні взаємини, дозволяє внутрішньоособистісні конфлікти. Допомагає дітям і підліткам подолати труднощі в адаптації до нового суспільства і спілкуванні з однолітками.