Київ,
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Медичний центр LEVMED (Левмед) заснований в 1997 році Левицьким Б. Й. На сьогодні медцентр розвивається і працює у декількох профілях.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Левмед (Levmed), медичний центр, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- УЗД лімфовузлів з використанням методики кольорового доплерівського картування та енергетичного доплера (1 зона) 450
- УЗД лімфовузлів з використанням методики кольорового доплерівського картування та енергетичного доплера (1 зона) 200
- Цервікометрія (з 16-го тижня вагітності) 250
- УЗД надниркових залоз 200
- УЗД нирок 600
- УЗ доплерографія органів малого тазу 250
- УЗД органів малого тазу трансвагінально 750
- УЗД трансабдомінально органів заочеревинного простору (нирки, надниркові залози, сечоводи, сечовий міхур) з використанням методики кольорового доплерівського картування та енергетичного доплера. 300
- УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка) з використанням методики кольорового доплерівського картування та енергетичного доплера (без нирок) 750
- УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка) з використанням методики кольорового доплерівського картування та енергетичного доплера (включаючи нирки) 850
- УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка) з використанням методики кольорового доплерівського картування та енергетичного доплера (без нирок) у педіатрії. 450
- УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка) з використанням методики кольорового доплерівського картування та енергетичного доплера (включаючи нирки) у педіатрії. 400
- УЗД сечового міхура 400
- УЗД 2 кульшових суглобів 700
- УЗД щитовидної залози 600
- УЗ скринінг плода у 3 триместрі вагітності 900
- УЗД малого терміну вагітності 750
- УЗ скринінг плода в 1 триместрі вагітності 900
- УЗ скрининг плода во 2 триместре беременности 800
- УЗД лонного зчленування 500
- УЗД плевральних порожнин з використанням методики кольорового доплерівського картування та енергетичного доплера 200
- УЗ моніторинг овуляції (4 дослідження) трансвагінально (фолікулометрія) 700
- Відео-кольпоскопія з проекцією пацієнтці на LCD монітор 32" з лазерним друком висновку з фотографіями патології у кольорі від 300
- Консультація (огляд та консультація) гінеколога вищої категорії 600
- Плазмотерапія, пробірки Philosophy PRP-Tube, 1 пробірка 2 300
- Дерматоскопія 500
- Ін'єкції Xeomin/Ксеомін (Мерц, Німеччина) корекція гіпергідрозу 10 000
- Кріодеструкція (Рідкий Азот) бородавок - 1 шт. 150
- Радіохвильове видалення новоутворень (папіломи, невуси, кератоми) від 10 шт. 150
- Міостимуляція м'язів обличчя 500
- Масаж лікувальний (30 хв.) 320
- Масаж лікувальний (40 хв.) 440
- Масаж лікувальний (60 хв.) 660
Відгуки та оцінки клініки
12 вересня '21р.
Мажаева Неля Владимировна, врач от Бога. Самые дорогие клиники и их врачи рядом не стояли. Благодаря этому человеку у нас появился прекрасный, здоровый малыш
Мария
23 вересня '20р.
В данный медцентр попала с очень острой женской проблемой. Была оказана помощь очень быстро,аккуратно.Всё доступно объяснили,расписали.Спасибо большое Левицкой И.В. и Мажаевой Н.В.
Саша
20 січня '20р.
, лікар Мартон Олег Игоревич
Олег Игоревич вполне адекватный специалист. Ранее я не особо доверяла мануальным терапевтам. Но после посещения этого доктора поняла, насколько я ошибалась. Специалист действительно знает, что делать, и его подход мне реально помог!
Мілана
15 січня '20р.
Знайома порадила медичний центр "ЛЕВМЕД", так як виникли певні проблеми по-жіночому. І не прогадала із своїм вибором. Колектив -це команда висококваліфікованих та досвідчених професіоналів. Ціни приємно дивують. Одним словом десять із десяти. Так тримати!
10 січня '20р.
, лікар Левицкая Инна Владимировна
Инна Владимировна – это уникальный специалист. Она прекрасно владеет информация, может все доходчиво объяснить и разъяснить. Я хожу к ней на приемы регулярно, одновременно прохожу диагностику, и тут же получаю рекомендации по лечению. Универсальный специалист!
Сніжана
01 січня '20р.
Декілька тижнів тому скористалася послугами медичного центру"ЛЕВМЕД". Дуже задоволена роботою колективу. Все злагоджено, чітко, без черг та з уважним ставленням до клієнта. Рекомкндую усім знайомим.
Євгенія
22 грудня '19р.
Знаходжуся на 25 тижні вагітності. Консультуюся лише в медичному центрі "ЛЕВМЕД". Так як не довіряю державним установам. Нарікань на клініку немає. Дуже багато моїх знайоми також звертаються до ціаєї установи. Сую від них лише позитивні відгуки!. Ціни цілком розумні та доступні. Рекомендую
Маша Ж.
22 липня '18р.
, лікар Атюшкина Татьяна Викторовна
Хочу поблагодарить Татьяну Викторовну! Вы помогли мне быстро встать на ноги после операции, вовремя определили мой диагноз. Вы добрая и классная! А самое главное, я теперь счастливая мама!!!
Катерина Щербина
11 липня '18р.
, лікар Атюшкина Татьяна Викторовна
Хочу висловити величезну подяку Тетяні Вікторівні за все те, що вона зробила для мене. Вона повернула мене до здорового, щасливого життя, позбавивши мене від величезної міоми. Я ніколи Вас не забуду. Ви - лікар з великої літери. Дай бог Вам міцного здоров'я, щастя, всіх благ.
Лікарі клініки Левмед (Levmed), медичний центр
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокриног
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Обрати фах
очистити
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.
Зверніть увагу на інші клініки:
Хірургічний центр Віва (Viva) на вул. Оноре де Бальзака, 85 А — найбільший медичний центр в мережі клінік Viva відкрився у 2019 році. У сучасному триповерховому будинку прекрасно обладнані два операційних зали, палата інтенсивної терапії, що оснащені інноваційним обладнанням за останнім словом техніки. Головною перевагою клініки є наявність комфортабельно дорослого і дитячого стаціонарних відділень, загальною місткістю до 20 осіб.
Пн — Пт: 00:00-00:00
Сб: 00:00-00:00 Н: 00:00-00:00
Клініка естетичної медицини MV AESTHETICS - ліцензований центр естетичної медицини та косметології, що спеціалізується на послугах апаратної, лазерної, ін'єкційної та естетичної косметології.
Пн — Пт: 10:00-22:00
Сб: 10:00-22:00 Н: 10:00-22:00
Центр здоров'я і технологій довголіття AgeFree надає сучасні чек-ап послуги, такі як визначення пульсових зон і VO2MAX, управління вагою, кардіо-контроль, фітнес-тест. Також в центрі можна отримати друк цифрової Карти здоров'я, а також пройти консультацію дієтолога.
Пн — Пт: 08:00-22:00
Флеболог Костянтин Барабой приймає пацієнтів з судинними захворюваннями на території персонального кабінету. Висока кваліфікація доктора дозволяє розглядати і успішно завершувати серйозні клінічні випадки. Поз