Сторінка 4. Ендокринологи в Києві
Моя мама частто страдает от заболевания щитовидки. Обращались к разным врачам, все говорят разное и назначают лекаста, которые на долго не помогают. Сейчас мама наблюддается у Алины Юрьевны, и она очень довольна врачем. Надеюсь, дальше ей станет лучше.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Александра
Наконец-то нашелся знающий эндокринолог, который смог мне точно и доходчиво объяснить суть моих проблем со здоровьем. Это доктор – Ярошевич Елена Вольдемаровна! Она не только пациентов лечит, но и коллег своих нередко консультирует. Опытнейший врач!
Олена
У мене збільшена щітовидна залоза все життя. Через це не завжди добре себе почуваю. Але коли звернулась до хорошего лікаря, побачила різницю. Рекомендую лікаря усім, в кого є такі проблеми, як у мене. Допомагає, бо знає багато.
Лида
Довелось нам с дочкой проконсультироваться у этого врача. Я в восторге, рассказала о многих вещах, которые я не знала о моем ребенке.Посоветовала подругам тоже проконсультироваться с детьми. Через год еще раз к ней пойду.
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог, веде прийом дітей з усіх питань захворювань щитовидної залози, гіпоталамо-гіпофізарної системи, статевої сфери і порушення обміну речовин. Володіє сучасними методиками у лікуванні цукрового діабету: постановка глюкозного моніторингу, інсулінових помп.
Ендокринолог
Лікар проводить діагностику і лікування ендокринологічних патологій, таких як цукровий діабет (1, 2 тип), ожиріння, захворювання наднирників і щитовидної залози, гіпоталамічний і метаболічний синдром. Веде вагітних з ендокринологічними патологіями.
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог, спеціалізується в області ендокринної хірургії, займається ранньою діагностикою онкологічних захворювань щитовидної залози і лікуванням. Володіє навичками аспіраційної тонкоголкової біопсії. Доктор Муратова займається діагностикою та лікуванням діабету, володіє знаннями в області дієтології. Має ступінь кандидата наук в галузі медицини. Звертатися на прийом до лікаря необхідно при виявленні вузлів щитовидної залози, при зобі, високому рівні цукру в крові, при надмірної втоми, сонливості, зміни маси тіла.
Консультація від 750
Ендокринолог
Лікар першої категорії кваліфікації. Займається лікуванням хвороб ендокринної системи. Консультує з проблем ожиріння. Проводить терапію для пацієнтів з цукровим діабетом першого і другого типу. Призначає медикаменти при тонзилітах, краснухи і отруєннях, а також препарати для профілактики при гормональних збоях і порушеннях обміну речовин.
Київ
вул. Еспланадна, 20 (4 поверх, каб. 417)
м.Палац спорту11м.Площа Українських героїв54м.Хрещатик1812
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар - ендокринолог, фахівець в лікування захворювань ендокринної системи, пункційної біопсії, гормональних показників, проводить спостереження після операцій на щитовидній залозі, консультує щодо необхідності оперативного втручання, діагностика та лікування цукрового діабету та ін.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, гінеколог-ендокринолог, гінеколог-мамолог
Докладне медичне інтерв’ю є запорукой вірного діагноза. Професійна уважність до дрібниць, відсутність табуйованих для обговорення тем, обгрунтовані рекомендації щодо обстеження та лікування, врахування точки зору пацієнтки в складанні плана ведення, прийняття її права на участь в формуванні медичних рішень. Налаштуйтесь на докладну та відверту розмову, візьміть з собой весь попередній медичний архів і ми разом подолаємо хворобу.
Консультація 1364/1264 онлайн
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Спеціалізується на спостереженні вагітності. Приймає пацієнток із безпліддям, порушеннями менструального циклу, ендометріозом, гіперплазією ендометрію та патологіями шийки матки. Лікує розлади менопаузи та урогенітальні інфекції.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, гінеколог-ендокринолог
Лікар гінеколог-ендокринолог Михайлюк Алла Миколаївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних гінекологічних захворювань. Надає послуги лікування запальних захворювань сечостатевої системи, включаючи хвороби шийки матки. Проводить консультаційні прийоми. Застосовує кольпоскопію для діагностики патологій жіночої статевої системи. Досліджує гормональний фон для вирішення проблем безпліддя.
Терапевт, Ендокринолог, Гомеопат, ДРТ-діагност
Доктор першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі ендокринології, терапії. Надає послуги гомеопата, діагноста. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного і ендокринологічного профілю. Валерій Олександрович є членом Міжнародної медичної гомеопатичної ліги (LMHI), асоціації гомеопатів України, а також членом української філії Товариства натуральної медицини (Ганновер, Німеччина).
Консультація от 220 грн.
Київ
вул. Георгія Кірпи, 2а (Бізнес центр, 1 поверх, оф. 108)
м.Вокзальна109м.Олімпійська3515м.Університет189