Сторінка 4. Ендокринологи в Києві
Моя мама частто страдает от заболевания щитовидки. Обращались к разным врачам, все говорят разное и назначают лекаста, которые на долго не помогают. Сейчас мама наблюддается у Алины Юрьевны, и она очень довольна врачем. Надеюсь, дальше ей станет лучше.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Александра
Наконец-то нашелся знающий эндокринолог, который смог мне точно и доходчиво объяснить суть моих проблем со здоровьем. Это доктор – Ярошевич Елена Вольдемаровна! Она не только пациентов лечит, но и коллег своих нередко консультирует. Опытнейший врач!
Олена
У мене збільшена щітовидна залоза все життя. Через це не завжди добре себе почуваю. Але коли звернулась до хорошего лікаря, побачила різницю. Рекомендую лікаря усім, в кого є такі проблеми, як у мене. Допомагає, бо знає багато.
Лида
Довелось нам с дочкой проконсультироваться у этого врача. Я в восторге, рассказала о многих вещах, которые я не знала о моем ребенке.Посоветовала подругам тоже проконсультироваться с детьми. Через год еще раз к ней пойду.
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог, веде прийом дітей з усіх питань захворювань щитовидної залози, гіпоталамо-гіпофізарної системи, статевої сфери і порушення обміну речовин. Володіє сучасними методиками у лікуванні цукрового діабету: постановка глюкозного моніторингу, інсулінових помп.
Хірург, Хірург-ендокринолог
Доктор Гоголенко Володимир Іванович - хірург загальної практики, хірург-ендокринолог. Досвід роботи 38 років. Лікар вищої категорії. Заведуть операційним блоком. Спеціалізується на оперативних втручаннях з метою усунення патологій ендокринної системи. Приймає в консультативному режимі. Проводить діагностичні заходи щодо визначення причин порушень з боку ендокринної системи. На підставі результатів обстеження призначає індивідуальну схему терапії.
Ендокринолог
Проводить прийом та лікування пацієнтів з ендокринними захворюваннями (хвороби щитоподібної залози, паращитоподібних залозцукровий діабет 1 і 2 типу, гіпоталамо-гіпофізарної системи (пролактинома тощо), йододефіцитні стани)
вул. Володимира Брожка (колиш. Кіровоградська), 112/40
м.Деміївська308м. Васильківська2610м.Либідська507
Ендокринолог
Лікар першої категорії кваліфікації. Займається лікуванням хвороб ендокринної системи. Консультує з проблем ожиріння. Проводить терапію для пацієнтів з цукровим діабетом першого і другого типу. Призначає медикаменти при тонзилітах, краснухи і отруєннях, а також препарати для профілактики при гормональних збоях і порушеннях обміну речовин.
Київ
вул. Еспланадна, 20 (4 поверх, каб. 417)
м.Палац спорту11м.Площа Українських героїв54м.Хрещатик1812
Горбачева Ирина Викторовна
Лікар займається діагностикою, профілактикою та терапією патологій ендокринної системи у дітей і дорослих. Лікує йододефіцитні стану, цукровий діабет, хвороби надниркових залоз, ожиріння. Приймає дітей з порушенням фізичного та статевого розвитку. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД щитовидної залози.
Акушер-гінеколог, репродуктолог-ендокринолог, фахівець УЗ-діагностики
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні захворювань репродуктивної системи від менархе до менопаузи. Консультує щодо планування сім'ї. Здійснює ведення вагітності. Лікує безпліддя, синдром полікістозних яєчників, ендометрит та ендометріоз. Займається корекцією порушень вуглеводного обміну (метаболічного синдрому).
Терапевт, Ендокринолог, Гомеопат, ДРТ-діагност
Доктор першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі ендокринології, терапії. Надає послуги гомеопата, діагноста. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного і ендокринологічного профілю. Валерій Олександрович є членом Міжнародної медичної гомеопатичної ліги (LMHI), асоціації гомеопатів України, а також членом української філії Товариства натуральної медицини (Ганновер, Німеччина).
Консультація от 220 грн.
Київ
вул. Георгія Кірпи, 2а (Бізнес центр, 1 поверх, оф. 108)
м.Вокзальна109м.Олімпійська3515м.Університет189
Ендокринолог, андролог, лікар ультразвукової діагностики
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Володіє 7 науковими роботами та має один патент України.
м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Займається проблемами порушення менструального циклу в різні вікові періоди, проводить лікування різних гінекологічних захворювань.
Губарькова Инга Леонардовна
Лікар має можливість вести прийом англійською та німецькою мовами. Лікує порушення з боку ендокринної системи та супутніх патологій інших органів