Сторінка 4. Ендокринологи в Києві
Моя мама частто страдает от заболевания щитовидки. Обращались к разным врачам, все говорят разное и назначают лекаста, которые на долго не помогают. Сейчас мама наблюддается у Алины Юрьевны, и она очень довольна врачем. Надеюсь, дальше ей станет лучше.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Александра
Наконец-то нашелся знающий эндокринолог, который смог мне точно и доходчиво объяснить суть моих проблем со здоровьем. Это доктор – Ярошевич Елена Вольдемаровна! Она не только пациентов лечит, но и коллег своих нередко консультирует. Опытнейший врач!
Олена
У мене збільшена щітовидна залоза все життя. Через це не завжди добре себе почуваю. Але коли звернулась до хорошего лікаря, побачила різницю. Рекомендую лікаря усім, в кого є такі проблеми, як у мене. Допомагає, бо знає багато.
Лида
Довелось нам с дочкой проконсультироваться у этого врача. Я в восторге, рассказала о многих вещах, которые я не знала о моем ребенке.Посоветовала подругам тоже проконсультироваться с детьми. Через год еще раз к ней пойду.
Акушер-гінеколог, гінеколог-онколог, лікар УЗД
Лікар призначає лікувальну терапію при порушенні менструального циклу, боля у животі, болі у ділянці попереку, болі під час інтимної близькості, здутті живота, наборі зайвої ваги, акне, зайвому оволосінні, коливанні настрою, припливах, підвищеній пітливості. Займається діагностикою та лікуванням запальних хвороб ЗМТ, ендокринних порушеннях, захворюваннях шийки матки, доброякісних пухлин, онкологічних хвороб, порушень у перименопаузальному періоді, клімактеричного синдрому.
Акушер-гінеколог, ендокринолог, фахівець УЗ діагностики
Спеціалізується на діагностиці, лікуванні хвороб репродуктивної сфери, в тому числі різні види порушень менструального циклу, порушення статевого диференціювання, Гиперандрогения стану, ендометріоз, доброякісні новоутворення органів репродуктивної системи, безпліддя, невиношування вагітності. Веде амбулаторний прийом, огляд пацієнтів, консультує з питань планування вагітності у хворих з ендокринною патологією, контрацепції. Займається доброякісними захворюваннями молочних залоз, профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань шийки матки, піхви і вульви, естетичної гінекологією. Проводить УЗ-діагностику захворювань органів репродуктивної системи.
Терапевт, ендокринолог, кардіолог
Лікар спеціалізується в області терапії, ендокринології та кардіології. Лікує гостру респіраторну вірусну інфекцію, гастрит, грип, ангіну, харчові отруєння та захворювання, пов'язані з розладом щитовидної залози. В роботі використовує як традиційні, так і сучасні методики.
Терапевт, гастроентеролог, ендокринолог
Лікар-терапевт першої категорії, ендокринолог, гастроентеролог, досконало володіє різними навичками функціональної діагностики організму, займається виявленням серцево-судинних патологій, ендокринних захворювань у пацієнтів. Компетентна у питаннях лікування широкого спектру хвороб. Звертаються до Тетяни Анатоліївни при порушеннях серцевого ритму, болях в грудях, порушеннях травлення, при кашлі, болях у животі, цукровому діабеті та інших розладах ендокринної системи.
Консультація 850/950 грн.
Гінеколог
Лікар здійснює ведення вагітності, виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу і кольпоскопію. Проводить криодеструкцию шийки матки і діагностичне вишкрібання маткової порожнини. Лікує порушення менструального циклу, функціональні кісти яєчників, ендометріоз і інші гінекологічні захворювання.
Эндокринолог, дієтолог
Доктор Панасенко Ольга Олександрівна спеціалізується на питаннях що стосуються дієтології і правильного харчування. Веде прийом пацієнтів з проблемами шлунково-кишкового тракту, високим рівнем холестерину, високим вмістом цукру. Лікує пацієнтів з ожирінням або недоліком маси, порушений обмін речовин, розробляє індивідуальні графіки прийому їжі, персональні дієти виходячи з медичних показників. Член Асоціації дієтологів України.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог, УЗД-фахівець
Катерина Ігорівна є провідним фахівцем у питаннях ведення вагітності, порушень менструального циклу, запальних захворювань жіночих статевих органів, патології шийки матки, кліматичних розладів. Проводить роздільно-діагностичне вишкрібання, стимуляцію овуляції, інсемінацию, офісну гістероскопію, консультації з питань контрацепції, ведення жінок з міомою матки, ендометріозом, поліпозомендометріей. Надає послуги з виявлення причин і лікування безпліддя, лікування ендокринної патології у гінекології.
Терапевт, ендокринолог, гастроентеролог
Иванчишина Мирослава Анатольевна
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог
Доктор лікує широкий спектр гінекологічних захворювань. Здійснює спостереження вагітності, проводить пренатальну діагностику, має навички оперативної гінекології. Лікує урогенітальні інфекції, патології шийки матки, ендометріоз, гіперплазію ендометрію, проблеми надмірної ваги.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗ-діагностики
Наталія Миколаївна спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань жіночої статевої сфери. Лікує інфекційні, запальні хвороби, видалення новоутворень на статевих органах, ведення вагітності та ін. Проводить кольпоскопію, паркан мазків, лікування ерозії шийки матки.