Ендокринологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 19 лікарів 315 відгуків) Сортування
Моя мама частто страдает от заболевания щитовидки. Обращались к разным врачам, все говорят разное и назначают лекаста, которые на долго не помогают. Сейчас мама наблюддается у Алины Юрьевны, и она очень довольна врачем. Надеюсь, дальше ей станет лучше.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Александра
Наконец-то нашелся знающий эндокринолог, который смог мне точно и доходчиво объяснить суть моих проблем со здоровьем. Это доктор – Ярошевич Елена Вольдемаровна! Она не только пациентов лечит, но и коллег своих нередко консультирует. Опытнейший врач!
Олена
У мене збільшена щітовидна залоза все життя. Через це не завжди добре себе почуваю. Але коли звернулась до хорошего лікаря, побачила різницю. Рекомендую лікаря усім, в кого є такі проблеми, як у мене. Допомагає, бо знає багато.
Лида
Довелось нам с дочкой проконсультироваться у этого врача. Я в восторге, рассказала о многих вещах, которые я не знала о моем ребенке.Посоветовала подругам тоже проконсультироваться с детьми. Через год еще раз к ней пойду.
Хірург, онкохірург, ендокринолог, лікар ультразвукової діагностики
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань статевої системи. Розробляє комплекс заходів по відновленню циклу. Займається плануванням і підготовкою до вагітності. Працює з гормональним фоном, усуває ендокринні порушення, що супроводжуються порушенням циклу. Лікує генітальний ендометріоз, імунологічні порушення, ускладнення кольпіту, орхіту.
Сімейний лікар, Терапевт
Терапевт вищої категорії, надає послуги сімейного лікаря. Спеціаліст в області гастроентерології та ендокринології. Консультує в якості терапевта, проводить общетерапевтические прийоми і вузькоспеціалізовані. Займається лікуванням ГРВІ та грипу. Діагностує пацієнтів на наявність патологій внутрішніх органів, що мають гостре або хронічне прояв. Практикує лікування ожиріння та корекції ваги.
Терапевт, Ендокринолог, Гомеопат, ДРТ-діагност
Доктор першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі ендокринології, терапії. Надає послуги гомеопата, діагноста. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного і ендокринологічного профілю. Валерій Олександрович є членом Міжнародної медичної гомеопатичної ліги (LMHI), асоціації гомеопатів України, а також членом української філії Товариства натуральної медицини (Ганновер, Німеччина).
Консультація от 220 грн.
Хірург, Хірург-ендокринолог
Доктор Гоголенко Володимир Іванович - хірург загальної практики, хірург-ендокринолог. Досвід роботи 38 років. Лікар вищої категорії. Заведуть операційним блоком. Спеціалізується на оперативних втручаннях з метою усунення патологій ендокринної системи. Приймає в консультативному режимі. Проводить діагностичні заходи щодо визначення причин порушень з боку ендокринної системи. На підставі результатів обстеження призначає індивідуальну схему терапії.
Хірург-ендокринолог
Ендокринолог, Андролог, Лікар ультразвукової діагностики
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Володіє 7 науковими роботами та має один патент України.
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Ендокринолог
Доктор Афанасьєв Дмитро Євгенович спеціалізується на ендокринологічних порушеннях, успішно захистив кандидатську. У його компетенцію входить терапія порушень в роботі надниркових залоз, щитовидної залоз, ожиріння, викликаного дисбалансом в роботі ендокринної системи, і т. П. Написав 160 наукових робіт.
Київ вул. Жилянська, 69/71 м.Вокзальна135м.Олімпійська1914
Хірург-ендокринолог, хірург, Ендокринолог
Доктор Коваленко Андрій Євгенович має вищу категорію з хірургічної ендокринології, отримав докторський науковий ступінь. У його компетенцію входить проведення операцій при онкологічних і аутоімунних захворюваннях щитовидної залози. Надає допомогу в реабілітації після оперативного втручання.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Лівкутнік Олександр Євгенович спеціалізується на лікуванні ендокринних захворювань і проведенні ультразвукових досліджень, має вищу категорію в ендокринології і першу в УЗД-діагностики. Займається корекцією гормональні збої і порушень обміну речовин. Проводить функціональне діагностування та аналіз отриманих результатів.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114