- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Київський багатопрофільний діагностичний центр «Відродження здоров'я» пропонує послуги з діагностики та відновлення роботи організму без використання хірургічних та медикаментозних методів. Біорезонансна терапія з 2003 року включена в список методів лікування, що відносяться до традиційної медицини. Статистика закладу говорить про те, що більше 85% пацієнтів, які звернулися за допомогою на різних стадіях захворювання, повністю одужували завдяки застосуванню:
- БІО-лікування
- БІО-препаратів (вітамінів і мінералів, біокомплексів, «живих» паст)
- БІО-апаратів (із серії «БІОМЕДІС»: Біомедіс і Дета, ДеВіта)
Діяльність медичного центру «Відродження здоров'я»базується на застосуванні біорезонансної діагностики та проведенні вегето-резонансного тестування (ВРТ). За допомогою таких методів в комфортній обстановці, безболісно можна виконати наступні діагностики:
- Наявність паразитів (точність результатів від 93%)
- Загальний стан здоров'я дитини і дорослого
- Вікові зміни в організмі
- Алергічні реакції і причини їх виникнення у пацієнтів різного віку
Обстеження може виконуватися як в клініці, так і вдома або в офісі. Залишивши заявку на сайті, пацієнт може в той же день отримати безкоштовну консультацію лікаря в скайпі.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Багатопрофільний діагностичний центр Відродження здоров'я на Вокзальній, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Консультація гастроентеролога
- Консультація гомеопата
- ДРТ - діагностика алергії у дітей і дорослих (ДРТ-діагностика видів алергії, алергенів, продуктів харчування, паразитарного обтяження, підбір гомеопатичного препарату)
- Діагностика ДРТ на гельміни
- Діагностика ДРТ при застуді, ГРЗ, грипі на віруси, інфекції
- Підбір ліків, медпрепаратів з урахуванням сумісності і переносимості
- Підбір косметики, продуктів харчування
- Діагностика переносимості виробів з металів, дорогоцінного каміння та стоматологічних матеріалів
- Консультація дієтолога
- Масаж хребта (класичний, лікувально-оздоровчий, вісцеральний, точковий та ін.)
- Консультація сімейного лікаря
- Консультація терапевта