Сторінка 5. Ендокринологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 178 лікарів 315 відгуків) Сортування: (Відгуки)
Моя мама частто страдает от заболевания щитовидки. Обращались к разным врачам, все говорят разное и назначают лекаста, которые на долго не помогают. Сейчас мама наблюддается у Алины Юрьевны, и она очень довольна врачем. Надеюсь, дальше ей станет лучше.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Александра
Наконец-то нашелся знающий эндокринолог, который смог мне точно и доходчиво объяснить суть моих проблем со здоровьем. Это доктор – Ярошевич Елена Вольдемаровна! Она не только пациентов лечит, но и коллег своих нередко консультирует. Опытнейший врач!
Олена
У мене збільшена щітовидна залоза все життя. Через це не завжди добре себе почуваю. Але коли звернулась до хорошего лікаря, побачила різницю. Рекомендую лікаря усім, в кого є такі проблеми, як у мене. Допомагає, бо знає багато.
Лида
Довелось нам с дочкой проконсультироваться у этого врача. Я в восторге, рассказала о многих вещах, которые я не знала о моем ребенке.Посоветовала подругам тоже проконсультироваться с детьми. Через год еще раз к ней пойду.
Ендокринолог, терапевт
Лікар Жук Валентин Іванович має 20-річний стаж, вищу категорію, працює в ендокринології і терапії. В обов'язки лікаря входить проведення консультацій, первинний огляд пацієнтів, призначення додаткового обстеження і оцінка його результатів. Спеціаліст займається лікуванням хвороб ендокринної системи (гіпотиреозі, цукрового діабету), серцево-судинної (гіпертонії, ішемічної хвороби), дихальної (бронхіт, ГРВІ), травної (жовчнокам'яна хвороба, панкреатит, гастродуоденіт). При необхідності лікування гострих станів (інфаркт міокарда) Жук В.І. направляє пацієнтів на консультацію вузьких фахівців.
Консультація от 390 грн.
Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог-ендокринолог вищої категорії. Провідний фахівець естетичної гінекології 10 років досвіду. Член Асоціації акушерів і гінекологів України. Має другу спеціалізацію з УЗД діагностики
Консультація от 1200
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог
Тетяна Феофанівна є експертом у діагностиці та лікуванні безпліддя, доброякісних пухлин жіночої статевої сфери, дизгормональних захворювань у жінок будь-якого віку. Здійснює профілактику та лікування порушень, пов'язаних з менопаузою. Тетяна Феофанівна є провідним вченим у сфері акушерства та гінекології. Фахівець заснувала школу ендокринної гінекології в Україні, з її ініціативи у клінічну практику українських акушерів-гінекологів були впроваджені органозберігаючі методи терапії міоми матки, у тому числі із застосуванням технології емболізації маткових артерій і всіляких інших мініінвазивних методик з використанням різних видів енергій.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар-гінеколог-ендокринолог, має вищу кваліфікацію в області акушерства, гінекології, володіє навичками УЗ-діагностики органів. Займається супроводом вагітності, включаючи пацієнток з високими ризиками. Веде консультативний прийом і огляд, виявляє захворювання шийки матки, гормональні порушення роботи яєчників, патологій розвитку статевих органів, порушення менструального циклу, призначає лікування. Має ступінь кандидата наук. Автор ряду наукових робіт та патентів.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні в області ендокринної гінекології: аномально маткової кровотечі; ендокринного безпліддя; метаболічного, передменструального, клімактеричного синдромів у жінок. Займається питаннями діагностики та лікування патології шийки матки.
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Акушер-гінеколог, ендокринолог, УЗД-фахівець
Займається веденням вагітності, консультуванням пацієнток із запальними захворюваннями органів малого тазу. Консультує з питань контрацепції та підготовки до вагітності. Проводить діагностику.
Эндокринолог, дієтолог
Доктор Панасенко Ольга Олександрівна спеціалізується на питаннях що стосуються дієтології і правильного харчування. Веде прийом пацієнтів з проблемами шлунково-кишкового тракту, високим рівнем холестерину, високим вмістом цукру. Лікує пацієнтів з ожирінням або недоліком маси, порушений обмін речовин, розробляє індивідуальні графіки прийому їжі, персональні дієти виходячи з медичних показників. Член Асоціації дієтологів України.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-12
Сімейний лікар, ендокринолог
Сімейний лікар спеціалізується на лікуванні хвороб загального спектру. Здійснює повний огляд, збирає анамнез, призначає діагностичні методи. Лікує гострі респіраторні та вірусні захворювання, грип. Також лікар спеціалізується на ендокринології. Займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань ендокринної системи, пов'язаної з гормонами та обміном речовин.
Консультація 700/750 грн.
Київ вул. Остафія Дашкевича, 20А (раніше Курнатовського) м.Чернігівська497м.Лісова8012м.Дарниця517
Акушер-гінеколог, ендокринолог, ендоскопіст
Ірина Володимирівна - лікар акушер-гінеколог, ендокринолог вищої категорії. Займається питаннями діагностики та лікування патології шийки матки. Консультує в питаннях ендокринної гінекології, з питань планування вагітності, займається її веденням до пологів.
Эндокринолог
Доктор Кушнарева Наталья Николаевна специализируется в области эндокринологии. Занимается диагностикой и лечением гормональных сбоев. Ведет консультативный прием, принимает пациентов с ожирением, проводит комплексную терапию этой болезни. Также наблюдает хронических больных. Состоит в Ассоциации эндокринологов Украины.
Консультація