Сторінка 6. УЗД лімфатичних вузлів в Києві

Знайдено 243 клініки

Сб Нед Цілодобово
Єлизавета
Обслуговування у клініці було на відмінному рівні. Лікар виявився справжнім професіоналом, який швидко і якісно вирішив мою проблему. Загалом, я дуже задоволена візитом і рекомендую.
Катерина
Була у лікаря імунолога Свідро Олени Вікторівни. Чудова професійна фахівчиня, досвідчена та розуміюча лікарка. Яка приділила мені купу часу, аби все обговорити та все мені пояснити. Дякую їй за призначенням, за те, що якісно мене опитала, зробила все можливе, щоб розібратися. Не призначала нічого зайвого, а саме те, що в моїй ситуації потрібно. Дякую за довірливу розмову, уважне ставлення та чудову професійну діагностику. Бажаю успіхів і міцного здоров'я колективу клініки та пацієнтам, що сюди завітають.
Старенкевич Михайло Андрійович
Уважні та кваліфіковані співробітники
Швець Олександр Ростіславович
Левченко Тетяна Петрівна
Похилюк Тетяна Григоріївна
Мені не сподобалося обслуговування в Медікал Град. Лікар був знервований,розмовляв неввічливо. На УЗ апараті не можливо було зробити фото органів.Комп'ютер не друкував,і лікар писав висновки від руки незрозумілим почерком.Прикро. А от дівчата з сервісу молодці! Старанно підшукували мені кабінет УЗД по моїм вимогам:ближче до мого дому і на зручний для мене час.Це був Медікал Град,але ж дівчата не знали,які там умови. Я теж. Більше туди не піду
Допомога Плюс
Київ вул. Метрологічна, 17/1
м.Теремки51 8 м.Іподром59 13
"Допомога Плюс" в Феофанії — медичний заклад, що поєднує досвід, високу кваліфікацію лікарів і надсучасне обладнання для проведення лабораторно-діагностичних досліджень і хірургічних втручань різної складності. У клініці ведуть прийом гінекологи, проктологи, мамологи, пластичні хірурги та інші фахівці.
  • УЗД регіональних лімфовузлів 720
8,3
Київ, вул. Данила Щербаківського, 52
м.Нивки 18 11 м.Сирець 30 12
Київ вул. Пимоненка, 10 А
м.Лук'янівська10 25
Медичний центр "Медікал Град" в Києві - клініка, яка надає пацієнтам широкий перелік медичних послуг. В установі ведуть прийом ультразвукові діагности, масажисти, урологи, андрологи, терапевти, кардіологи, гінекологи і гастроентерологи. Також можна записатися на консультацію до мамолога, сімейного лікаря, ендокринолога, невролога та ревматолога.
Єлизавета , 29 октября '25г.

• УЗД лімфатичних вузлів, 1 анатомічна зона 400
Мережа клінік Viva
Акції
Київ ш. Харківське, 49 А , Дарниця
м.Харківська36 8 м.Позняки46 9 м.Вирліца41 10
Клініка Viva на Харківському шосе — це багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей, який надає всі види медичних послуг, включаючи амбулаторні обстеження, планові прийоми пацієнтів з різних напрямків з проведенням фізіотерапевтичних методів лікування.
  • УЗД лімфовузлів (1 зона) 690
Київ вул. Деміївська, 13, оф. 3
м.Деміївська11 9 м.Голосіївська13 5
Верум — сучасний медичний центр з європейським рівнем надання кваліфікованої допомоги. Центр є багатопрофільним медичним закладом, штат якого складається з професіоналів з великим досвідом роботи.
  • УЗД лімфатичних вузлів і м'яких тканин (одна зона) на апараті VOLUSON E8BT15/ MINDRAY DC-80 840
  • УЗД лімфатичних вузлів і м'яких тканин (одна зона) 500
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Лівобережна7 2 м.Дарниця16 10 м.Гідропарк26 5
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Нова" використовує широкий діапазон діагностичних і терапевтичних послуг для виявлення і лікування різних захворювань. Провідні напрямки роботи медцентру: акушерство і гінекологія, педіатрія, терапія, кардіологія, гастроентерологія, урологія, проктологія, ендокринологія, хірургія, дерматокосметологія і...
  • Ультразвукова діагностика лімфатичних залоз 320
Академія вашого здоров'я на Спаській — це багатопрофільний медичний центр, який надає широкий спектр послуг, починаючи від первинної діагностики і закінчуючи реабілітацією після перенесених захворювань, в тому числі коронавірусної інфекції.
  • УЗД лімфовузлів (одна група) 450
Київ вул. Хоткевича, 12
м.Чернігівська7 1 м.Лісова19 9 м.Дарниця21 3
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" на Хоткевича займається діагностикою та терапією по 14 медичних напрямках. Співробітники медцентру — 20 спеціалістів вищої та першої категорій, для консультації запрошуються професори, кандидати медичних наук.
  • УЗД лімфовузлів (одна група) 450
8,5
Київ, вул. Гната Хоткевича, 12 (вул. Червоногвардійська)
м.Чернігівська 7 1 м.Лісова 19 9 м.Дарниця 21 3
Київ пр. Петра Григоренка, 3 Б
м.Харківська м.Осокорки м.Позняки
Сімейний центр здоров’я "Ольвиця" пропонує: Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасне обладнання експертного класу. Широкий спектр послуг: консультації лікарів, діагностика, лікування, профілактичні огляди та вакцинація. Прозоре ціноутворення та комфортна атмосфера. Ваше здоров'я – наш пріоритет!
  • УЗД лімфовузлів 500
Київ ул. Арсенальна, 9/11
м.Кловська16 6 м.Печерська5 3 м.Арсенальна25 10
"Lancet clinic" — багатопрофільний медичний центр, в якому можна отримати діагностичні, лабораторні, терапевтичні, гастроентерологічні, дерматологічні, хірургічні послуги тощо. У центрі є не тільки лабораторія і хірургічне відділення, але і стаціонар. Заснована клініка професором Олександром Ларіним на базі Українського науково-практичного центру...
  • УЗД лімфатичних вузлів шиї 1 050
  • УЗД лімфатичних вузлів (1 зона) 450
Сеть клиник "Полі-клініка"
Київ б-р Дарницький, 5 , Дарниця
м.Дарниця9 11 м.Чернігівська17 6
Багатопрофільний медичний заклад "Поліклініка на Дарницькому бульварі" пропонує своїм пацієнтам практично всі види амбулаторного лікування. У разі необхідності організовується лікування в клініці "Меділенд".
  • УЗД лімфовузлів 500