БЕБІ ЛАК (BABY LUCK), медичний центр
5- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Клініка BABY LUCK (БЕБІ ЛАК) в Києві — багатопрофільний медичний центр, що надає широкий спектр лікувальних та діагностичних послуг для дорослих і дітей. Основні напрямки роботи установи: ультразвукова діагностика, кардіологія, гастроентерологія, дерматологія, неврологія, педіатрія, терапія і хірургія. У клініці також можна пройти курс масажу, записатися на прийом до уролога, офтальмолога, ортопеда або отоларинголога.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
БЕБІ ЛАК (BABY LUCK), медичний центр, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- УЗД судин нижніх кінцівок дуплексне сканування (артерій і вен) 700
- УЗД судин верхніх кінцівок дуплексне сканування (артерій і вен) 610
- УЗД артерій або вен нижніх кінцівок дуплексне сканування 500
- УЗД артерій або вен верхніх кінцівок дуплексне сканування 400
- УЗД судин шиї (дуплексне сканування) 550
- Дуплексне сканування судин нижніх кінцівок (артерій і вен) / Дуплексное сканирование артерий и вен конечностей 700
- Дуплексне сканування судин верхніх кінцівок (артерій і вен) / Дуплексное сканирование артерий и вен конечностей 700
- Дуплексне сканування артерій або вен нижніх кінцівок / Дуплексное сканирование артерий и вен конечностей 500
- Дуплексне сканування артерій або вен верхніх кінцівок / Дуплексное сканирование артерий и вен конечностей 500
- Нейросонографія (УЗД головного мозку) / Нейросонография 500
- УЗД щитоподібної залози з використанням доплерівського картування 320
- УЗД слинних залоз з використанням доплерівського картування 375
- УЗД лімфовузлів з використанням доплерівського картування (вузли однієї анатомічної зони) 375
- УЗД вилочкової залози з використанням доплерівського картування 375
- УЗД серця (ЕХО) дітям з 7 років та дорослим / УЗИ сердца (эхокардиография) 750
- УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка) 380
- УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка) з нирками 480
- УЗД наднирників 380
- Бустріс 1 600
- Бустрікс Поліо 1 900
- Пріорікс 1 250
- Консультація дитячого гастроентеролога 650
- Повторна консультація дитячого гастроентеролога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 600
- Консультація дорослого гастроентеролога 650
- Повторна консультація дорослого гастроентеролога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 600
- Консультація дитячого гінеколога (з 13 років) 650
- Повторна консультація дитячого гінеколога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 600
- Консультація дорослого акушер-гінеколога 650
- Консультація повторна дорослого акушер-гінеколога, без гінекологічного огляду 400
- Консультація повторна дорослого акушер-гінеколога, з гінекологічним оглядом 500
- Відеокольпоскопія 300
- Взяття аналізів для обстеження 80
- Відеоколькоскопія 500
- Введення внутрішньоматкового контрацептиву (без вартості ВМС) 1 000
- Консультація дорослого лікаря-дерматолога 650
- Повторна консультація дорослого лікаря-дерматолога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 600
- Консультація дитячого лікаря-дерматолога 650
- Повторна консультація дитячого лікаря-дерматолога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 600
- Консультація лікаря-кардіолога з 15 років 600
- Консультація дорослого лікаря-кардіолога 650
- Повторна консультація кардіолога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 500
- Пакет Кардіологічний 1 400
- Антицелюлітний масаж (1 сеанс) 700
- Антицелюлітний масаж (Курс 10 сеансів) 6 300
- Лімфодренажний масаж (1 сеанс) 700
- Консультація дитячого невролога 650
- Повторна консультація дитячого невролога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 600
- Мікрополяризація - 1 датчик 400
- Мікрополяризація - 2 датчика 600
- Паравертебральна, парартикулярна блокада (без вартості лікарських засобів) 300
- Консультація дитячого лікаря ортопеда-травматолога 650
- Повторна консультація дитячого лікаря ортопеда-травматолога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 600
- Консультація дорослого лікаря ортопеда-травматолога 650
- Повторна консультація дорослого лікаря ортопеда-травматолога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 500
- Блокада медикаментозна і в/суглобове введення медикаментів 400
- Плазмотерапія 2-х ділянок 1 800
- Плазмотерапія 1-ї ділянки 1 200
- Ортопедичні устілки до 38 розміру 1 050
- Ортопедичні устілки з 38 до 43 розміру 1 250
- Консультація отоларинголога для дітей 700
- Повторна консультація отоларинголога для дітей протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 550
- Консультація отоларинголога для дорослих 700
- Повторна консультація отоларинголога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 550
- Взяття мазка з носової порожнини на мікрофлору та чуттєвість до антибіотиків 50
- Взяття мазка з носової порожнини на назоцитограму 50
- Зішкріб слизової носа для цитологічного дослідження 150
- Місцеве лікування носової порожнини (анемізія, введення турунт, тампонів) 130
- Зупинка носової кровотечі з зони Кіссельбаха 250
- Комплексний прийом офтальмолога, для дітей і дорослих з діагностикою 650
- Повторна консультація офтальмолога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 600
- Комплексний прийом офтальмолога для дітей до 3 років 500
- Повторна консультація лікаря офтальмолога для дітей до 3 років 450
- Консультація офтальмолога, як носити контактну лінзу і догляд за нею 150
- Лікування на програмному комплексі Амбліокор 250
- Лікування на апараті «Радуга» 60
- Лікування на апараті «Струмок» 60
- Лікування на апараті «Синоптофор» 100
- Консультація дитячого педіатра 600
- Повторна консультація дитячого педіатра протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 550
- Довідка майбутнього школяра (загальний аналіз крові, сечі, кал на кишкові паразити, кардіограма, огляд лікаря педіатр, форма №063/0, форма№086/0) 1 300
- Консультація дитячого лікаря-психіатра 1 000
- Первинна хірургічна обробка рани 1 категорія (до 3 см) 275
- Первинна хірургічна обробка рани 2 категорія (3-5 см) 420
- Первинна хірургічна обробка рани 3 категорія (більше 5 см) 650
- Консультація дитячого хірурга 650
- Повторна консультація дитячого хірурга на протязі 3-х тижнів в рамках одного захворювання 600
- Пластика уздечки язика у немовлят 650
- Накладення швів (до 3 см) 200
- Накладення швів (від 3-5 см) 400
- Перев'язка 1 категорія (до 3 см) 200
- Консультація дитячого лікаря уролога 650
- Повторна консультація дитячого уролога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 600
- Консультаця дитячого ендокринолога 600
- Повторна консультація дитячого ендокринолога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 550
- Консультація дорослого ендокринолога 600
- Повторна консультація ендокринолога протягом 3-х тижнів в рамках одного захворювання 550
Відгуки та оцінки клініки
Снежана
25 грудня '20р.
Были здесь на консуьтации у детского уролога. Сразу видно, что врач может найти общий язык с ребенком. Сын не успел и оглянуться, как осмотр уже закончился.
21 грудня '20р.
Михаил Игоревич отличный узист, всегда делаю УЗИ сыну только у него.
Алла
25 листопада '20р.
Хочу похвалить ваш центр за качественное предоставление услуг, опытных специалистов и хорошо оборудованные кабинеты.
Каролина
16 листопада '20р.
У меня трое детей, в клинику к педиатру не хожу, практически всегда вызываю на дом. Могу сказать, что в Бэби Лак работают хорошие педиатры.
09 листопада '20р.
Уже длительное время пользуемся услугами массажиста из этой клиники. Если болит спина, вам однозначно в Беби Лак.
08 листопада '20р.
Хочу выразить благодарность Наталье Ярославовне за то, что помогла улучшить зрение с помощью специальных упражнений. Она отличный офтальмолог.
Рита
22 жовтня '20р.
Когда у меня родится ребенок, мы его тоже запишем в эту клинику. Взрослые врачи тут замечательные.
Евгения
20 жовтня '20р.
Здесь делают отменный антицеллюлитный массаж. Кому нужен, берите на заметку.
Таня
18 жовтня '20р.
В клинике можно проконсультироваться с детским неврологом в онлайн режиме. Это очень удобная штука в период карантина.
Наташа
15 жовтня '20р.
У дочери с детства атопический дерматит, поэтому наблюдаемся здесь у дерматолога. Хороший врач, систематически меняем курс лечения, но в целом высыпания почти прошли.
Наталія
14 липня '20р.
Була на прийомі в Марченко М. К., дуже задоволена професіоналізмом і компетенцією даної лікаря! Огляд пройшов чудово, на всі турбуючі запитання лікар дала зрозумілу відповідь та консультацію. Буду рекомендувати своїм знайомим! Дякую!
Катерина
22 березеня '20р.
, лікар Дробаха Татьяна Владимировна
Я вже порекомендувала цього лікаря і її послуги трьом людям. Лікар дуже уважно вислухала, дала слушні поради. Не було додаткових нав'язувань з приводу медичних консультацій і препаратів. Прийняла добре та адекватно. Прийдемо ще!
Валерий
20 березеня '20р.
, лікар Небасуй Вита Валерьевна
Все було чудово, все сподобалося. Ставлення лікаря і сам візит пройшли на всі сто відсотків відмінно. Фахівець уважний, все пояснила, призначив аналізи. Справжній знавець та фанат своєї справи! Безперечно впевнена у позитивному результаті.
Галина
17 березеня '20р.
, лікар Сердюк Андрей Сергеевич
Лікар - професіонал. У моєї дити виникло захворювання за його профілем, та плануємо лікуватися у нього. Все пояснив, переваги одного методу операції перед іншим, ризики. Клініка нова, чиста, все за останнім словом техніки. Рекомендую.
Надія
05 березеня '20р.
, лікар Ханько Илона Михайловна
Все було чудово, все добре. Всім задоволені. Ставлення лікаря і сам візит пройшли на всі сто відсотків відмінно. Лікар хороша, уважна, все пояснила, призначив аналізи. Людина знавець своєї справи. Є надія, що все буде добре і що лікар допоможе.
Ігор
26 лютого '20р.
, лікар Линкевич Павел Владимирович
Відмінний, професійний лікар. Все розповів, все доступно. Запропонував декілька методів вирішення моєї проблеми, обрали найбільш оптимальний. Зараз почуваю себе добре!
Влад
25 лютого '20р.
, лікар Громова Зулейха Викторовна
Через гайморит, вже двічі з дитиною були на прийомі у цього лікаря. Дуже сподобалася відношення, уважна і доброзичлива. Лікар, очевидно дуже обізнаний і професійний. Все якісно та швидко зробила. Дуже задоволені результатами лікування!
Анна Р.
23 лютого '20р.
, лікар Небасуй Вита Валерьевна
Лікар викликає прихильність до себе і відповідає на всі поставлені питання. Є такі лікарі, яких при розмові починаєш боятися, а цей дуже спокійний, та доброзичлива. Розклала все по поличках. Ми вирішили, що спостерігатися будемо тільки у неї.
Ліда
23 лютого '20р.
, лікар Громова Зулейха Викторовна
Однозначно рекомендую. Лікар вислухала, провела огляд. Пояснила діагноз і причини. Зазвичай лікарі обожнюють повторний візит, але тут зовсім не так, всі призначення допомогли з першого разу. Дуже уважна і акуратна. Однозначно рекомендую!
Олег
21 лютого '20р.
, лікар Линкевич Павел Владимирович
Дуже задоволений лікарем, дуже вдячний йому. Він прояснив мені ситуацію і розповів, що мені найдоцільніше зробити. Спеціаліст європейського рівня! Я б навіть сказав, лікар від Бога. Уже порекомендував своїм знайомим, у яких такі ж проблеми, як і у мене. С
Ірина
11 лютого '20р.
, лікар Дробаха Татьяна Владимировна
Лікар багато приділив часу для збору анамнезу, повністю обстежила мене, була ввічливою. Видно, що є досвід роботи з пацієнтами, призначила лікування, сподіваємося, що вгадали з фахівцем і через місяць отримаємо результати. Дякуємо!
Ніна
09 лютого '20р.
, лікар Сердюк Андрей Сергеевич
Дуже доброзичливо поставився до дитини, співчутливий, уважно вислухав. Як фахівець, має свою, сформовану, тачку зору на вирішення проблеми. Кваліфікований спеціаліст, та просто чудова людина. Результатами я залишилася задоволена.
Мирослава
08 лютого '20р.
, лікар Ханько Илона Михайловна
Лікар викликає прихильність до себе і відповідає на всі питання. Є такі лікарі, яких при розмові починаєш боятися, а цей лікар дуже спокійна. Розклала все по поличках. Ми з чоловіком вирішили, що спостерігатися будемо тільки у неї.
Антоніна
05 лютого '20р.
, лікар Балко Любовь Викторовна
Лікар грамотний і доброзичливий. До проблеми підходить з усіх боків, тобто вивчає причину хвороби, та детально оглядає дитину. Все чітко і по суті. Сподобалося! Були на прийомі вперше. Проходжу лікування. Неодмінно прийдемо ще!
Станіслава
03 лютого '20р.
, лікар Балко Любовь Викторовна
Все було дуже добре і лікар дуже хороша. Приємний досить-таки центр, знаходження зручне, доктор-чудова жінка, вислухала мене повністю, обстежила мою дитину, врахувала всі нюанси, які я говорила з приводу причини візиту. Лікування допомогло.
Лариса
21 липня '18р.
У Марченко Мирославы Констянтиновны я наблюдалась всю свою беременность. Она очень ответственна. Все проверяла по несколько раз, назначала дополнительные обследования, дабы убедится в здоровом состоянии плода.
Аветисян Мадлена
15 липня '18р.
Замечательный врач!)) Прекрасно и быстро помогла в решении моей проблемы, на приеме была очень приятная атмосфера, доктор сразу располагает к себе, все четко объясняет и консультирует в любом вопросе)) Спасибо большое! Буду лечиться только у вас)
Злата
07 липня '18р.
Марченко Мирослава Констянтиновна-доктор с огромным добрым сердцем. Она востановила мой менструальный цикл, чему я ей очень признательта.Так как мы планируем с мужем иметь еще детей, этот вопрос был для меня очень важен.
Лікарі клініки БЕБІ ЛАК (BABY LUCK), медичний центр
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Психіатр, дитячий психіатр
Обрати фах
очистити
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.
Зверніть увагу на інші клініки:
Консультативно-тренінговий психологічний центр професора Е.А. Помиткіна спеціалізується на наданні психологічної допомоги дорослим і дітям.
Пн — Пт: 10:00-21:00
Вертебра (VERTEBRA) — це клініка вертебрології і нейроортопедії, яка займається комплексною діагностикою та лікуванням захворювань хребта. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, аналогів якому не існує.
Пн — Пт: 09:00-21:00
Сб: 09:00-21:00 Н: 09:00-21:00
MyDerm на Подолі — це сучасна клініка, що спеціалізується на діагностиці шкірних захворювань, що лідирує в області діагностики раку шкіри. Профільні вузькопрофільні фахівці, сучасне обладнання.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Медичний центр «Клініка вихідного дня» — це сучасний лікувальний заклад, що спеціалізується на наданні багатопрофільних послуг. У клініці працюють кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи. Усі надані послуги надаються високопрофесійно і за доступною вартості.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00