Сторінка 5. УЗД лімфатичних вузлів в Києві

7,0
Знайдено 226 клінік

Сб Нед Цілодобово
Віка
Я вдячна адміністратору Ірині, за індивідуальний підхід до моєї проблеми. Василь Андрійович прийняв мене після закінчення прийому. Дуже вдячна йому за це. Будемо боротися з хворобою разом
Алла
Робила в клініці Біо плюс допплер сосудів голови та шиї. Лікар Хаджинова Алла Володимирівна професійно описує все що бачить на допплері. Пояснила всі проблеми які в мене є. Порадила що далі робити. Дуже вдячна.
Инна

Прочитала непогані відгуки і сходила до уролога Кравченка А. В. Що одразу ж не сподобалося- повний ігнор за рецепцією - хто я, що я, чому прийшла- нуль емоцій, простоявши 5 хвилин, я повідомила хто я до кого прийшла і на який час, на що адміністратор махнула головою, не відриваючись від телефона, і опустила голову, спілкуючись далі по телефону. Щодо прийому уролога, то це 5 хв і діагноз готовий, 650 грн за 5 хв - ви серйозно? На сайті, до речі, вказано було 500, ніхто і не збирається виправляти, а це неправдива інформація, що наводить на невеселі думки, що Біо плюс не сильно хвилюється за свою репутацію. Повірте, я маю з чим порівнювати, тому більше звертатися не буду і не пораджу знайомим

Відповідь адміністрації клініки:

Дякуємо Інна за Ваш відгук! Нам дуже прикро, що склалася така ситуація. Лікар Кравченко О.В. оперуючий лікар-уролог, кандидат медичних наук, досвід роботи спеціаліста більше 20-ти років. Лікар завжди запитує пацієнта чи є питання, чи все зрозуміло. Досвід лікаря дає змогу проводити консультацію швидко, але максимально корисно для пацієнта. У всіх пацієнтів різні проблеми, кожному потрібен різний час на вирішення своїх питань. Щодо адміністратора, приносимо свої вибачення, проведена бесіда та винесена догана.

Лікар від Бога! Компетентна, розумна, вихована, приємна в спілкуванні жінка. Професіонал своєї справи, яка не припише нічого лишнього, все порадить по ділу. До того ж, огляд проходить зовсім безболісно (що для мене є не менш важливим), Тетяна Володимирівна дуже акуратно все робить. Молодчинка, нарешті знайшла «свого» гінеколога
Фатима Кушуковна очень милая, приятная и компетентная врач. Я случайно попала к ней в отделение патологии - но как же я благодарна в последстви, что судьба распорядилась именно так . Общение с ней одно удовольствие, все по делу, все объяснит, даст советы. От души благодарна!
Світлана
Декілька днів тому мій син прийшов із садочка із підвищеною температурою, ми подумали що це банальна простуда, багато дітей і все таке. Але наступного ранку я помітила висип на тілі. Ми одразу звернулися на консультацію до цього лікаря. Як виявилося, ми захворіли вітряною віспою. Лікар дуже хороший та професійний. Обстежила, та призначила лікування. Зараз приймаємо ліки вдома. Рекомендуємо!
Био Плюс
Київ пр-т Миколи Бажана, 30
м.Харківська11 7 м.Позняки12 2
Багатопрофільний медичний центр "Біо Плюс" спеціалізується на проведенні різного роду діагностичних методів обстеження пацієнта з подальшою консультацією лікаря. Прийом ведуть педіатр, терапевт, сімейний лікар, кардіолог, ЛОР, дерматовенеролог, невропатолог, гематолог, ревматолог, хірург, імунолог-алерголог та ін.
  • УЗД лімфатичних вузлів (одна зона) 550
  • УЗД пахових лімфовузлів 350
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарниця42 10 м.Лівобережна31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку.
  • УЗД лімфатичних вузлів 420
Київ смт. Глеваха, вул. Підприємницька, 10Д (при в’їзді до м. Васильків, по вул. Декабристів, навпроти буд. 332)
м.Теремки15
З 2011 року надає медичну допомогу пацієнтам та пропонує медичні послуги, спрямовані на відновлення організму після захворювань, операцій, інтоксикацій, а також пропонує комплексне обстеження для ранньої діагностики різних захворювань.
  • УЗД лімфовузлів-однієї групи ( пахвові, пахвинні, шийні, черевної порожнини) 450
Київ вул. Рудницького (Академіка Вільямса), 5
м. Васильківська25 6 м.Виставковий центр22 7 м.Іподром24 12
Мамин Дом на Рудницького – це медичний центр для дітей від народження до 18 років. У поліклініці є комплексні лабораторні дослідження, консультації вузьких фахівців, вакцинація не тільки для дітей, а й дорослих.
  • УЗД лімфатичного вузла 505
Київ вул. Касіяна, 2/1
м.Іподром7 4 м.Теремки25 6
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Образцова" спеціалізується в області сімейної медицини, проводить діагностику і лікування дітей з 3 років і дорослих. У медичному центрі пацієнтів приймають сімейний лікар, отолорінголог, терапевт, невропатолог, ендокринолог, психотерапевт, дерматолог, хірург, хірург-онколог, ортопед-травматолог, окуліст,...
  • УЗД лімфатичних вузлів і м'яких тканин (одна зона) 800
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь36 7 м.Почайна35 11
Oxford Medical (Оксфорд медікал) — це сучасний центр у Києві на Оболоні. Він розташовується в зручному місці на набережній та є частиною міжнародної мережі приватних клінік.
  • Еластографія лімфатичного вузла 450
Допомога Плюс
Київ вул. Метрологічна, 17/1
м.Теремки51 8 м.Іподром59 13
"Допомога Плюс" в Феофанії — медичний заклад, що поєднує досвід, високу кваліфікацію лікарів і надсучасне обладнання для проведення лабораторно-діагностичних досліджень і хірургічних втручань різної складності. У клініці ведуть прийом гінекологи, проктологи, мамологи, пластичні хірурги та інші фахівці.
  • УЗД регіональних лімфовузлів 720
Київ, вул. Данила Щербаківського, 52
м. Нивки 18 11 м.Сирець 30 12
Київ вул. Пимоненка, 10 А
м.Лук'янівська10 25
Медичний центр "Медікал Град" в Києві - клініка, яка надає пацієнтам широкий перелік медичних послуг. В установі ведуть прийом ультразвукові діагности, масажисти, урологи, андрологи, терапевти, кардіологи, гінекологи і гастроентерологи. Також можна записатися на консультацію до мамолога, сімейного лікаря, ендокринолога, невролога та ревматолога.
  • УЗД лімфатичних вузлів, 1 анатомічна зона 400
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Цитадельна, 7
м.Печерська15 11 м.Арсенальна22 7
Багатопрофільний медичний центр "Амедіа" на вул. Цитадельній відноситься до мережі медустанов міста, надає повний комплекс лікувально-діагностичних послуг і профілактики різних захворювань.
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Златоустівська, 16
м.Вокзальна17 8 м.Університет18 10
Багатопрофільна клініка "Амедіа" на Златоустівській надає всебічну медичну допомогу для всієї родини, входить в мережу медичних закладів. У клініці працюють два основних відділення - дитяче та доросле. Більшість лікарів медзакладу мають вищу, першу або другу кваліфікаційну категорію, серед них кандидати наук в галузі медицини.