Клініки імплантології у Львові (Шевченківський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі імплантологи в Шевченківському районі
Фильтр: (Знайдено 6 клінік)
Знайдено 6 клінік

Сб
Сортировка
6,7
в клініці 1 імплантолог
Львів вул. Городницька, 9
р.Шевченківський
RelaxDent — це вибір впевненості та професіоналізму. Наша мета — зробити ваш візит у стоматологію RelaxDent приємним та ефективним. Довірте своє здоров'я нашій команді професіоналів, і ми забезпечимо вам найкращі результати. Записуйтесь на консультацію вже сьогодні і переконайтеся в якості наших послуг особисто!
  • мікроімплант Osstem, в доларах 100
  • Імплантація Osstem(Корея) 12 600
  • Встановлення мікроімпланта 4 000
  • Встановлення мікроімпланта складне 5 000
  • Встановлення імпланта Штрауман Roxolid SL 20 000
6,7
Львів вул. Замарстинівська 55 в
р.Шевченківський
Лікуванням займаються кваліфіковані спеціалісти, з використанням інноваційних технологій. Клініка RIKOTA працює з пацієнтами будь-якого віку.
  • Консультація хірурга-імплантолога 740
  • Онлайн консультація хірурга-імплантолога 740
  • Огляд хірурга-імплантолога 595
  • Встановлення імпланта Neodent – Straumann Group : перший хірургічний етап 22 800
  • Встановлення формувача ясен Neodent – Straumann Group : другий хірургічний етап 6 750
6,1
в клініці 1 імплантолог
Львів ул. Водная, 3/1
р.Шевченківський
Стоматологічна клініка Овчара почала існування у 1995 році, пропонує широкий спектр стоматологічних послуг, спираючись на досвід лікарень США та за допомогою сучасного високотехнологічного обладнання. Лікарі пройшли навчання та стажування за кордоном. Приймає лікар: Коник Роман
  • Імплант SwissImpl (Швейцарія) от 23 780
6,0
в клініці 2 імплантолога
Львів вул. Шевченка 60, корп 18 (ЖК Семицвіт)
р.Шевченківський
Медичний центр Giorno - це мережа сучасних багатопрофільних мед центрів та сімейних стоматологій. Наразі мережа Giorno вже налічує 5 клінік, але попереду відкриття нових локацій. Медичний центр проводить діагностику та лікування дорослих і дітей з основних напрямків медицини. Приймають лікарі: Глущишин Остап В'ячеславович, Омельчук Юрій Вікторович
  • Імплант Bauers (імплант + робота) 6 000
  • Імплант Straumann (імплант + робота) 18 700
5,2
Львів пр-т Чорновола, 45 А (корп. 4, пов. 2)
р.Шевченківський
Приватна хірургічна клініка «ProCosmetic» - багатопрофільний медичний центр, створений на базі міської косметологічної лікарні. Відділення пластичної хірургії спеціалізується на лікуванні вроджених та набутих дефектів.
Пн: 09:30-11:00 Ср: 09:30-11:00 Сб: 10:00-12:00
Львів вул. Панча, 5
р.Шевченківський
Стоматологічна клініка др. Коцовських займається лікуванням зубів та ясен із застосуванням сучасних технологій та обладнання. Лікарі закладу проводять безкоштовні консультації, надають гарантію на всі види робіт.