Сторінка 4. Приватні клініки у Львові (відкриті по сб. клініки)

Фильтр: (Знайдено 140 клінік)
Знайдено 140 клінік

Дуже задоволена
Габінська Любов Ярославівна
Ульяна Ярославівна найкращий лікар ❤️
Лідія
Клініка скромна на перший погляд, але все на вищому рівні. Робили діагностику слуху дитині.
в клініці 7 лікарів
Львів вул. Туган-Барановського 9
р.Личаківський
Наш сучасний медичний центр з висококваліфікованими лікарями та уважним персоналом скерований на правильну діагностику, вирішення проблем зі здоров'ям та підтримання гармонійного стану організму. Акушер-гінекологи з 25-річним стажем роботи , ендокринолог з успішним багаторічним досвідом, невропатолог консультує у складних випадках розладів ЦНС, нутриціолог відкорегує здорове харчування, масажистка володіє всіма видами ручного масажу і тейпування
  • Консультація невропатолога 880
  • Повторна консультація невропатолога 700
  • Консультація уролога 880
  • Повторна консультація уролога 700
  • Загальний оздоровчий масаж тіла 60 хв. 1 100
в клініці 1 лікар
Львів вул. Дорошенка, буд.71
р.Галицький (Центр)
Отоларингологія дитяча і доросла. Комплексна діагностика слуху у дорослих і дітей. Ендоскопічна ЛОР діагностика. Слухопротезування
  • Консультація отоларинголога 800
  • Консультація сурдолога 800
в клініці 2 лікарі
Львів вул. Костя Левицького, 22
р.Личаківський
Центр надає усі види подологічних послуг
  • Педикюр косметичний 850
  • Обробка нігтів (зрізання довжини нігтів, обробка навколонігтьових валиків) 600
  • Зрізання довжини нігтів 350
  • Обробка стоп фрезами 500
  • обробка 1 ніготь 350
Львів вул. Кульпарківська,35
р.Франківський
У Центрі діагностики Святої Марії доступні послуги комп'ютерної томографії (КТ) та магнітно-резонансної томографії (МРТ). Ми пропонуємо різноманітні обстеження, висновки експертів, використовуємо передове обладнання та пропонуємо доступні ціни. Все це забезпечує високу якість діагностики та гарантує безпеку для наших клієнтів.
  • Консультація лікаря-рентгенолога 600
Львів вул. Шевченка, 62
р.Галицький (Центр)
Стоматологічна клініка RIKOTA на Шевченка — медзаклад, що надає повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Протягом 1 години в клініці можна пройти 3D-діагностику, створити цифровий дизайн майбутньої усмішки та виконати професійну гігієну порожнини рота. У центрі за один візит можна пройти одноетапну імплантацію або змінити прикус непомітно для оточуючих за допомогою лінгвальних брекетів та елайнерів.
  • Лікування апаратом "Лінгвальна дуга": фіксація + зняття + робота у 4 руки + рекомендації по догляду за апаратом та ротовою порожниною 6 250
  • Лікування апаратом "Lip Bumper": фіксація + зняття + робота у 4 руки + рекомендації по догляду за апаратом та ротовою порожниною 6 720
  • Лікування дистального прикусу апаратом "Herbst": фіксація + зняття + робота у 4 руки + рекомендації по догляду за апаратом та ротовою порожниною 19 200
  • Лікування дистального прикусу паратом "Flex developer": фіксація + зняття + робота у 4 руки + рекомендації по догляду за апаратом та ротовою порожниною 18 900
  • Лікування апаратом "Хаас": фіксація + зняття апарата + робота у 4 руки + рекомендації по догляду за апаратом та ротовою порожниною 14 500
7,6
в клініці 9 лікарів
Львів вул. Снопківська, 18
р.Галицький (Центр)
Хірургічна клініка "Корона" надає повний пакет медичних послуг з діагностики та лікування в напрямку судинної хірургії, неврології, кардіології, гінекології, проктології, урології, ендокринології, онкології, отоларингології та загальної хірургії.
  • Гінекомастія з залозистим компонентом (справжня) — лікування у чоловіків от 16 180
  • Гінекомастія без залозистого компонента (не справжня) — лікування у чоловіків от 11 180
  • Аденотомія 20 000
  • Аденотонзилотомія 25 000
  • Склеротерапія телеангіоектазій однієї ноги 7 500
Симбіотика (Symbiotyka)
7,1
в клініці 14 лікарів
Львів вул. Володимира Великого, 2
р.Франківський
Symbiotyka — це симбіоз турботи, досвіду та передових технологій у кардіології, судинній хірургії, ортопедії та стоматології. З 2011 року ми забезпечуємо комплексний підхід до здоров'я пацієнтів, гарантуючи якісні результати лікування та комфорт.
  • Первинна консультація кардіолога 950
  • Повторна консультація кардіолога 700
  • Повторна ONLINE консультація кардіолога 500
  • Консультація кардіохірурга 1 200
  • Попередня консультація кардіохірурга ONLINE - консультація кардіохірурга Тараса Богдановича Рудика без терміну безкоштовно
в клініці 15 лікарів
Львів вул. Липова Алея, 13
р.Галицький (Центр)
Клініка професора Стефана Хміля у Львові надає спеціалізовану допомогу в галузі гінекології, включаючи оперативні втручання та допоміжні репродуктивні технології. Ми гарантуємо індивідуальний підхід та турботу про кожного пацієнта, забезпечуючи високоякісну медичну допомогу у комфортній атмосфері.
  • 17-α-оксипрогестерон (17-OHP) 290
  • Ін’єкція внутрішньом'язова 100
  • Індекс HOMA (глюкоза(венозна кров)х Інсулін)/22,5) 440
  • Масаж простати 400
  • Скринінг захворювань щитовидної залози (ТТГ, Т4 вільний, АТПО) 800
в клініці 5 лікарів
Львів вул. Червоної Калини, 97
р.Сихівський
Ми об'єдналися та створили моно бренд EOSC для популяризації напряму подології та здоров'я Ваших стоп. Наші фахівці – це висококваліфіковані подологи України, які пройшли спеціальну підготовку та навчання у провідних експертів галузі та знають все про сучасні тенденції щодо вирішення проблематики. Безперервне підвищення кваліфікації наших фахівців, передові технології, унікальне обладнання, професійна та ефективна косметика – це запорука здорових ніг, а значить і всього організму!
  • Консультація подолога (*при відвідуванні процедури безкоштовна), 30 хв 200
  • Медичний педикюр підвищенної складності (комплексна обробка проблемної стопи), 90 хв от 1 000
  • Медичний педикюр (повна обробка стопи), 60 хв 800
  • Частковий педикюр (обробка тільки стопи ), 45 хв 600