Сторінка 4. Лікарі у Львові (Шевченківський район)

Фільтр: (Знайдено 184 лікаря 5 відгуків) Сортування: (Популярність)
Галина
Хороший лікар, велике дякую за лікування!
Оля
Хороший спеціаліст, вже не раз були і лікування завжди дієве , без лишніх препаратів
Оксана Руденька
Висловлюю щиру подяку лікарю Грицевичу Назару Романовичу за , людяність, чуйність, за уважний підхід до пацієнта і якісне виконання роботи. Дуже задоволена результатом і щиро рекомендую скористатися його послугами людям, які стоять перед вибором спеціаліста з пластичних операцій.
Лікар толковий - відповів на усі запитання! Трохи налякав можливими ускладненнями. Бал менший, тому що чекала на консультацію 20 хвилин, а наступні пацієнти після мене мабуть ще довше чекали ніж я. Раджу просто виділяти на пацієнта не 30 хв а 45.
Пластичний хірург
Лікар спеціалізується в області пластичної хірургії. Виконує ринопластику, пластику верхніх та нижніх повік, пластику шиї та інтимну пластику. Приймає пацієнток, які хочуть збільшити або зменшити об'єм молочних залоз. Проводить абдомінопластику та нехірургічну підтяжку нитками APTOS. Лікує деформації носа, вікові зміни обличчя та шиї, ожиріння та клаповухість.
Отоларинголог, детский отоларинголог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-22
Дитячий невролог
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Педіатр
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, головний лікар медичного центру "NOVO". Диба Анжела Ярославівна працює переважно з вагітнами жінками, займається обстеженням та супроводом вагітності до пологів, дбає про стан здоров'я плода та жінки під час виношування. До лікаря звертаються за наявності захворювань статевої системи у жінок, кровотеч, больових відчуттів внизу живота, а також при безплідді. Анжела Ярославівна володіє сучасними методами ультразвукової діагностики під час вагітності, виконує сканування плода на різних термінах.
Львів вул. Пилипа Орлика, 4 р.Шевченківський
УЗД-спеціаліст
Лікар УЗ-діагностики, проводить дослідження роботи щитовидної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини, органів малого тазу, чоловічих і жіночих статевих органів. Лікар активно бере участь в конференціях.
Гастроэнтеролог
Лікар-гастроентеролог Яхницька Мар'яна Михайлівна бере активну участь в медичних конференціях. Доктор займається діагностикою та лікуванням таких захворювань, як езофагіт, ГЕРХ, виразкова хвороба шлунка, кишечника, коліт, холецистит, панкреатит, гепатит, дискінезія біліарних протоків, дисбактеріоз кишечника.
Гінеколог
Львів вул. Пилипа Орлика, 4 р.Шевченківський