Сторінка 14. Лікарі у Львові (Галицький (Центр) район)

Дуже хороший і уважний лікар. Все правильно розповіла, немає ніяких негативних емоцій, а навпаки, все дуже кваліфіковано і добре. Призначення ефективні, та не дроговартісні. Вже є поліпшення. Я думаю, що до лікаря я ще прийду обов'язково.
Просто чудовий лікар, одразу знайшла проблему, розповів все від а до я. Призначив потрібні аналізи, детально розповіла про кожний призначений препарат. Лікування допомогло. Залишилось виключно позитивне враження. Рекомендую.
Іван
Анестезіолог з досвідом та глибоким знанням своєї справи має велике значення для успішного хірургічного втручання. Таким є Сисоєв, і в мене нема ніяких сумнівів щодо цієї особистої думки.
16 серпня '16 г.
Василий Викторович
Квалифицированный специалист, который ответственно делает свою работу.
20 липня '16 г.
Анестезіолог
Сергій Євгенович лікар-анестезіолог вищої категорії, проводить анестезіологічне забезпечення оперативних втручань.
Косметолог
Спеціаліст займається проведенням косметологічних процедур по догляду за шкірою обличчя та тіла. Кожному пацієнту підбирає індивідуальну програму лікування в залежності від віку, стану та типу шкіри. У своїй роботі використовує масажі, косметичні маски, пілінги, обгортання, скрабування.
Консультація безкоштовно
Юрій Миронович лікар-стоматолог, головний лікар клініки стоматології «Симбіотика». Має великий досвід роботи у сфері ендодонтії, мікрохірургії, імплантології. Займається викладацькою та науковою діяльністю.
Ендоскопіст
Невролог, психіатр, лікар фізичної та реабілітаційної медицини
Лікар спеціалізується на неврології. Займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань центральної та периферичної нервової системи. Христина Вікторівна постійно удосконалює свої знання і навички проходячи тематичні курси підвищення кваліфікації.
Консультація 1050/1400 грн.
Хасишин Наталія Михайлівна — це спеціаліст, який надає кваліфіковану допомогу у питаннях репродуктивної системи, діагностики та лікування гінекологічних захворювань. Її професіоналізм, чуйність і уважність дозволяють жінкам почуватися впевнено та комфортно під час кожного візиту.
Стоматолог, стоматолог-терапевт
Дитячий психіатр, психіатр
Крайніченко Валентина – лікарка психіатр, яка працює з дітьми, підлітками та дорослими. Вона допомагає побачити цілісну картину психічного здоров’я, адже багато розладів мають коріння в дитячому та підлітковому віці. Такий підхід дозволяє оцінювати не лише теперішній стан пацієнта, а й важливі особливості розвитку та досвіду з ранніх років. У щоденній практиці дотримується принципів доказової медицини та актуальних протоколів. Пріоритетні напрями: розлади спектру аутизму (РАС), розлад дефіциту уваги та гіперактивності (РДУГ), затримка психологічного та мовного розвитку, інтелектуальна недостатність, розлади пов’язані з розвитком дитини (розлад шкільних навичок, енурез, енкопрез), тривожні розлади (генералізований тривожний розлад, сепараційна тривога), панічний розлад, фобії, депресія.
Консультація дорослого психіатра 1390 грн, консультація дитячого психіатра 1725 грн
Львів вул. Липова Алея, 15 р.Галицький (Центр)
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-05
Львів вул. Івана Огієнка, 3 (у приміщенні клінічної з/д лікарні) р.Галицький (Центр)
Оксана Ігорівна - лікар-офтальмолог, спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні запальних захворювань поверхні ока та патологій сітківки. Проводить діагностику, тонометріюю, візіометрію, підбір окулярів, гоніоскопію, периметрію тощо