Берег
Veronika
Хочу висловити щиру подяку лікарю-акушеру гінекологу Олені Ковальчук за її професіоналізм і підтримку в моїй складній ситуації. Вона виявила високу компетентність і надала необхідну допомогу. Лікар завжди була на зв'язку, відповідала на всі запитання та надавала поради, що особливо важливо у моменти хвилювання. Пологи пройшли під її професійним керівництвом, впевнено і спокійно, завдяки її досвіду та відповідальному підходу. Без сумніву, рекомендую цього лікаря всім, хто шукає надійного фахівця!
Марія
Дякую Ковальчук Олені Володимирівні за мого синочка. Професіонал з великої літери.
Народжувала в київському обласному перинатальному центрі. Кесарів розтин пройшов настільки легко, що я сама носила дитину через 6 годин після операції. Відновлення теж пройшло швидко й легко. А лікар була постійно на зв'язку, навіть коли ми вже буди вдома. Якщо в майбутньому на мене чекає вагітність, то народжувати лише з нею.
Знаю Олену Володимирівну давно.Чудовий лікар,професіонал своєї справи,лікування ефективне,обгрунтоване,відповідає та доступно пояснює всі хвилюючі питання.
Олена Володимирівна професіонал своєї справи, завжди уважна, чуйна. Має індивідуальний підхід до пацієнтів.
У нас не виходило завагітніти поки не потрапила на прийом до Олени Володимирівни. За допомогою її вдалих рекомендацій за кілька циклів я завагітніла. Я вдячна Олені Володимирівні за її турботу та поради. Раджу звертатися до неї за допомогою!
Врач акушер-гинеколог, гинеколог-эндокринолог, репродуктолог
Врач специализируется на консервативном и оперативном лечении патологии шейки матки, лечении патологий щитовидной железы. Занимается диагностикой и лечением бесплодия, в том числе с использованием вспомогательных репродуктивных технологий. Осуществляет ведение коморбидных пациентов.
Акушер-гинеколог, детский гинеколог, врач ультразвуковой диагностики
Сушко Анастасия Николаевна
Акушер-гинеколог, врач УЗД
Ютовец Елена Витальевна
Акушер-гинеколог, УЗД-специалист
Муштук Руслана Ивановна
Врач занимается диагностикой и лечением гинекологических патологий. Проводит кольпоскопию, УЗИ щитовидной железы, молочных желез, почек, предстательной железы, мягких тканей и органов малого таза. Принимает пациенток с дисплазией шейки матки, молочницей, хламидиозом, микоплазмозом и другими заболеваниями.