Врачи акушеры-гинекологи в Киеве (метро Черниговская)

Ілона
Приїхала спеціально з Європи пройти медобстеження і вкотре зрозуміла, що в нас найкращі та найпрофесійніші фахівці: величезну подяку і найкращі враження від прийому, обслуговування і ставлення до пацієнта висловлюю Тесленко О.Є , Босому О.А, а також усьому персоналу. Усі дуже привітні та уважні. Медичний центр дуже чистий і добре обладнаний. Обов'язково повернуся сюди і буду рекомендувати його всім зацікавленим у якісному медсервісі. Всіх вам благ і процвітання
Оксана
Вдячна чудовому гінекологу: Тесленко Олені Євгенівніза професіоналізм і душевне спілкування та позитивну енергетику. Отримала кваліфіковану допомогу і радість спілкування.
Тетяна
хочу відзначити Лікаря Олену Євгенівну-це лікар від Бога, лікар-з великої літери! Це людина, якій можна довіритися, яка дасть кваліфіковану консультацію та правильне призначення! Дякую вам величезне!
Інна
Хочу подякувати Олені Євгенівні ❤️ лікар від Бога, не раз рятувала мене і моїх двох синів, спасибі всесвіту що є такі лікарі до яких з легкістю можна довіритися!
Врач общей практики – семейная медицина, акушер-гинеколог, невропатолог
Записаться на приемПоследняя запись была 2024-12-04
Гинеколог, онкогинеколог, акушер-гинеколог, хирург
Врач, специализирующийся на онкогинекологии, оперативной гинекологии, акушерстве и гинекологии. Член ассоциации акушер-гинекологов Украины. Член Международной ассоциации акушер-гинекологов (FIGO). Член Европейской ассоциации эндоскопических хирургов. Имеет патент на полезную модель «Способ оперативного лечения врожденного порока развития женских гениталий».
Акушер-гинеколог, врач УЗИ
Врач-акушер-гинеколог первой категории, врач ультразвуковой диагностики, опытный специалист, занимается ведением беременности, подбором методов контрацепции, лечением патологий шейки матки, нарушениями менструального цикла.
Киев просп. Леонида Каденюка (Гагарина), 17-В м.Черниговская14 3 м.Дарница26 4
Акушер-гинеколог, репродуктолог, врач УЗИ
Акушер-гинеколог, врач УЗИ
Доктор осуществляет прием пациенток с заболеваниями половой системы, проводит УЗ-диагностику органов малого таза, кольпоскопи, биопсию, лечит воспалительные заболевания.
Киев просп. Леонида Каденюка (Гагарина), 17-В м.Черниговская14 3 м.Дарница26 4
Компетентна, доброжелательна. Любит свою работу и клиентов. Постоянно совершенствуется.
Киев ул. Новаторов, 4 м.Лесная59 12 м.Черниговская42 8