Сторінка 13. Лікарі в Києві (метро Політехнічний інститут)

Ірина
Лікар чудовий, як фахівець і людина. Вміє завоювати прихильність до себе. Прийом залишилася задоволена. Лікар все детально пояснив на доступних для розуміння термінах. Обов'язково прийду ще! Рекомендую!
Світлана
Лікар дуже хороший фахівець! Я залишилася задоволена! Він дав дуже детальну інформацію з приводу питань, які у мене були. Сподобалося уважне ставлення, підхід і здатність до складних ситуацій. Кваліфікація лікаря на рівні Я хотіла б висловити величезну по
Диагноз доктор на первом приеме поставил и провел лечение, которое помогло. Большое спасибо!
Зинаида
Попала в больницу. Моим лечением занимался Александр Васильевич. Я очень ему благодарна за оказанную помощь. По его рекомендациям дела мои пошли на поправку. Настоящий профессионал своего дела. Теперь буду обследоваться только у него.
02 квітня '17 г.
Доктор Баранов Олександр Васильович, спеціаліст другої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на терапії захворювань різного профілю. Проводить діагностику, профілактику і лікування захворювань простудной і вірусної природи. Постійно консультує пацієнтів з профільних питань, лікує хворих з гастритом і холециститом. Є членом Асоціації Лікарів загальної практики сімейної медицини.
Стоматолог-хірург, хірург-імплантолог
Лікар проводить первинний огляд, направляє на діагностику і визначає подальшу схему лікування. Підбирає імплантати, займається їх установкою. Працює в парі з терапевтом для комплексної підготовки ротової порожнини до установки протезів.Займається видаленням зубів.
Консультація безкоштовно
Ортопед-травматолог, вертебролог
Спеціаліст проводить консультативний прийом, проводить мануальну терапію хребта. Застосовує в роботі м'які мануальні техніки: постізометрична релаксацію м'язів, міофасциальний реліз, редрессацію зв'язок, суглобів. Займається лікуванням остеохондрозу хребта, остеоартрозу суглобів.
Гінеколог, Акушер-гінеколог, репродуктолог
Доктор спеціалізується в області акушерства та гінекології. Протягом 8 років успішно діагностує і лікує запалення матки, маткових труб і яєчників, дисплазію шийки матки, опущення стінок піхви і гіпертрофію малих статевих губ. Займається веденням вагітності і індивідуальним підбором методів контрацепції.
Педіатр
Лікар-педіатр з 32-річним стажем роботи, спеціаліст першої категорії. Записатися на консультацію до Шипоті Антоніні Іванівні можна при появі таких ознак патології у дитини, як підвищення температури, розлад роботи кишечника (хронічний запор, діарея), нежить, сльозотеча, висипи на шкірі, кашель, біль у горлі, вусі, навколоносовій області, шлункової зоні , животі, подреберьях. Крім цього, доктор надає допомогу в контролі над вакцинацією, проводить обстеження перед введенням щеплення, навчає батьків правилам догляду, вигодовування малюка, стежить за фізичним, нервово-психічним розвитком. В обов'язки Шипіт Антоніни Іванівни входить проведення профілактики в періоди сезонних епідемій інфекційних хвороб.
Ортопед, Травматолог, Вертебролог, Мануальный терапевт, Главный врач клиники
Доктор Ковриженко Вадим Володимирович спеціалізується на ортопедії, травматології та вертебрології. Займається лікуванням захворювань ОДА, а також різних травматичних і запальних ушкоджень суглобів і кісток. Консультує в якості ортопеда. Надає послуги лікування пацієнтам з остеохондрозом і викривленням хребта на різних стадіях. В роботі застосовує методику мануальної терапії. На її основі розробив унікальну власну техніку мануальної релаксації, спрямовану на лікувальний ефект від розслаблення м'язів і суглобів.
Косметолог
Лікар-косметолог займається діагностикою різних типів шкіри, виконує основні косметичні процедури, проводить терапію шкірних захворювань (вугрової висипки, гіперпігментації, акне). Володіє технікою мікродермабразії, биоревитализации, мезотерапії.
Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець, Репродуктолог
Лікар Катрага Оксана Володимирівна спеціалізується на ультразвуковій діагностиці, надає послуги репродуктолога і акушера-гінеколога. Займається проблемою чоловічого і жіночого безпліддя, профілактикою і діагностикою порушень у роботі репродуктивної системи. В ході УЗ-обстеження візуалізує патології і новоутворення щитовидної залози, такий вид дослідження є невід'ємною частиною огляду вагітних.
Пластичний хірург, хірург
Доктор Королюк Роман Віталійович спеціалізується на питаннях пластичної хірургії. Спеціалізується на усунення різного виду деформацій і косметологічних дефектів використовуючи оперативні методи. Проводить відновлення зовнішнього вигляду ліца.Ізучает питання плазмоліфтінга і клітинної терапії в косметології, а також сучасні аспекти абдомінальної хірургії.
Ортопед, Травматолог,Хірург
Лікар ортопед-травматолог, хірург. Надає послуги з лікування травм дитячого віку, проводить іммобілізацію при вивихах і переломах, займається веденням хворих з кривошиєю, сколіозом.