Лікарі хірурги в Києві (метро Політехнічний інститут)

05.03.2017
Лікар хороший, компетентна. З перших хвилин спілкування, помітно, що справжній знавець своєї справи! Все пояснила простою мовою, детально. Мені сподобалося. Таких фахівців, напевне, вже не знайдеш. Щиро рекомендую цього лікаря!
Валерий
Найтепліші і найщиріші слова подяки - лікарю Ользі Анатолівні. Професіонал з великої літери, чудовий лікар і просто чарівна жінка! Дякую Вам за прийом і рекомендації! Все було так, як повинно бути у професійного спеціаліста. Дякую!
Лидия
Хочу выразить огромную благодарность Ивану Игоревичу, за прекрасно выполненную работу и за особый подход к пациенту. Очень внимательный и тактичен.В наше время очень важно найти хорошего хирурга, но мне повезло.) Буду рекомендовать своим друзьям и знакомым, с уверенностью что пройдем все на 100% хорошо. Так как Иван Игоревич
06 листопада '19 г.
Виктор
Была необходимость в операции по поводу варикозных вен на правой ноге. Консультировался с несколькими хирургами, но остановил свой выбор на Иване Игоревиче. Отличный специалист, достаточно успешных операций. И моя не исключение.
Судинний хірург, флеболог
Лікар спеціалізується в області судинної хірургії і флебології. Займається лікуванням тромбофлебіту, трофічних виразок, хронічної венозної недостатності. Проводить склеротерапію, флебектомію і перев'язку перфорантних вен. Бере участь в науково-практичних конференціях і семінарах.
Хірург, проктолог, судинний хірург, флеболог, мамолог
Лікар-хірург здійснює консультативний прийом пацієнтів хірургічного профілю (флебологія, проктологія). Володіє навичками проведення хірургічних процедур і маніпуляцій. Прийом дітей з 5 років!
Проктолог, хірург
Лікар вищої категорії, спеціалізується на консервативному і хірургічному лікування проктологічних захворювань: геморою, гострого парапроктиту, екстрасфінктерних параректальних свищів, випадання прямої кишки, анальних тріщин, стенозу анального каналу, сфінктеропластіка, анального свербежу, видалення поліпів товстої кишки . Проводить аноскопію, фіброколоноскопії, ректороманоскопию і бере забір матеріалу для біопсії.
Офтальмолог, офтальмохірург
Лікар проводить весь спектр хірургічних втручань, планових і екстрених, спрямованих на поліпшення якості зору. Виконує хірургічне та лазерне лікування катаракти і глаукоми. Приймає пацієнтів з раптовим розладом зору, порушенням зорового сприйняття і сльозотечею.
Консультація 800/1050 грн.
Хірург, онкохірург, пластичний хірург, судинний хірург, мамолог
Олександр Віталійович – лікар пластичний та реконструктивний хірург, онкохірург, спеціалізується на хірургічному лікуванні та естетичній корекції зовнішності пацієнтів з вродженими та набутими вадами. Проводить весь спектр пластичних операцій, а також видалення новоутворень на обличчі та тілі із пластикою місцевими тканинами, що гарантує чудовий косметичний результат.
Хірург-флеболог
Лікар-хірург, флеболог, має вищу категорію. Проводить всі види хірургічних операцій, ендоскопічні операції в урології, хірургії та гінекології, так само займається оперативним лікуванням варикозної хвороби. Проводить комплексну діагностику з УЗД, підбирає метод лікування варикозу на всіх стадіях хвороби. Володіє сучасними методами склерозування судин.
Гінеколог, хірург, мамолог, проктолог
Лікар гінеколог, хірург. Проводить обстеження кольпоскопію і біопсію, і лікування патології шийки матки - поліпів, ерозій, лейкоплакії, кіст яєчників, консервативне лікування безпліддя, захворювань молочних залоз (мастопатія, кісти молочних залоз, мастодиния - болі в молочній залозі, виділення з соска, допомога в закінченні лактації , а так само при скруті грудного вигодовування) і ін.
Проктолог, хірург
Хірург Скрипниченко Костянтин Валерійович спеціалізується в області проктологічній патології. Лікар володіє навичками проведення малоінвазивних втручань (латексного лігування гемороїдальних вузлів, видалення анальних поліпів, витяг чужорідних тіл). Лікує геморой, анальні тріщини, проктит, ректальні свищі.
Проктолог, хірург
Андрій Миколайович - висококваліфікований проктолог, хірург, лікар з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні гострих і хронічних захворювань у сфері проктології. Володіє сучасними технологіями оперативного втручання, що дозволяє досягати найкращих результатів лікування з мінімальним ризиком для пацієнта та скороченим періодом відновлення
Лікар-хірург, пластичний хірург, фахівець з пересадки волосся
Займається ринопластикою, отопластикою, блефаропластикою, ліпосакцією, ліпофілінгом, ліпомоделюванням, пересадкою волосся. Автор 11 патентів України, публікацій, доповідей на міжнародних конференціях з пластичної та судинної хірургії, спеціаліст з трансплантації волосся