Знайдено 4 лікаря
Фах
Наукова ступінь
Категорія
Лидия
Хочу выразить огромную благодарность Ивану Игоревичу, за прекрасно выполненную работу и за особый подход к пациенту. Очень внимательный и тактичен.В наше время очень важно найти хорошего хирурга, но мне повезло.) Буду рекомендовать своим друзьям и знакомым, с уверенностью что пройдем все на 100% хорошо. Так как Иван Игоревич
06 листопада '19 г.
Виктор
Была необходимость в операции по поводу варикозных вен на правой ноге. Консультировался с несколькими хирургами, но остановил свой выбор на Иване Игоревиче. Отличный специалист, достаточно успешных операций. И моя не исключение.
Галина
Хороший человек и большой профессионал.Оперировалась в 2011 году, всё отлично.Спасибо Вам большое,Андрей Викторович!
28 липня '18 г.
Андрей
Поднял на ноги после аппендицита за 24 часа. Прекрасный, отзывчивый человек и профессиональный хирург. Все очень аккуратно сделал. Быстрое восстановление. Я очень благодарен.
12 червеня '18 г.
Судинний хірург, флеболог
Лікар спеціалізується в області судинної хірургії і флебології. Займається лікуванням тромбофлебіту, трофічних виразок, хронічної венозної недостатності. Проводить склеротерапію, флебектомію і перев'язку перфорантних вен. Бере участь в науково-практичних конференціях і семінарах.
Хірург-флеболог
Лікар-хірург, флеболог, має вищу категорію. Проводить всі види хірургічних операцій, ендоскопічні операції в урології, хірургії та гінекології, так само займається оперативним лікуванням варикозної хвороби. Проводить комплексну діагностику з УЗД, підбирає метод лікування варикозу на всіх стадіях хвороби. Володіє сучасними методами склерозування судин.
Хірург, Проктолог, Судинний хірург (Флеболог)
Лікар-хірург здійснює консультативний прийом пацієнтів хірургічного профілю (флебологія, проктологія). Володіє навичками проведення хірургічних процедур і маніпуляцій.
Хірург, проктолог, флеболог
Бахтизин Максим Андреевич
Лікар виконує УЗД вен нижніх кінцівок, оперативне лікування варикозної хвороби, хірургічне лікування захворювань.