Лікарі ендокринологи в Києві (метро Політехнічний інститут)

Юрій
Мені сподобалося те, що лікар, підійшла до проблеми комплексно, а не просто, прибрала симптоматику. Вона, задавала багато питань про мої хвороби, які могли спровокувати, поява даного захворювання. Це, мені сподобалося! Зараз краще.
Регина
Лікар все розповіла, пояснила. До цього я була у 5-ти інших лікарів, тільки вона поставила діагноз і призначила лікування, яке вже допомагає. Дуже задоволена, що потрапила до неї на прийом. Обов'язково прийду ще! Фахівця рекомендую!
Станіслав
У мене діагностували вузловий зоб, та порекомендували оперативне втручання. Але перед ним потрібно було пролікуватися консервативно. Саме тоді я потрапив до дбайливих рук Наталі Леонідівни. Я просто захоплююся її професіоналізмом та людяністю. Вона доклала левову частку до мого одужання. Щиро вдячний Вам!
14 грудня '19 г.
Ендокринолог
Лікар спеціалізується у лабораторній та інструментальній діагностиці захворювань ендокринної системи. Лікує ожиріння, безпліддя, проводить гормональну терапію. Спеціалізується на усуненні цукрового діабету, гіпотиреозу, гіпертиреоз. Працює з патологічними порушеннями у роботі щитовидної залози.
Ендокринолог, терапевт
Наталія Валентинівна – лікар-ендокринолог з багаторічним досвідом роботи. Займається лікуванням порушень обміну речовин, корекцією надмірної ваги. А також становить індивідуальні програми харчування. Має досвід роботи на апаратах гідроколонотерапії, пресотерапії, кавітації. Веде прийом для дорослих і підлітків.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-03-17
Ендокринолог, андролог, лікар ультразвукової діагностики
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Володіє 7 науковими роботами та має один патент України.
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог займається дослідженнями гормонального фону у чоловіків і жінок. Діагностує і лікує такі захворювання як ожиріння і гіпотиреоз. Спостерігає пацієнтів з цукровий та нецукровий діабет, складає індивідуальний раціон для кожного хворого, консультує, призначає і коригує схему терапії. Також веде прийом пацієнтів з порушеннями функції щитовидної залози.
Ендокринолог, дієтолог, УЗД-фахівець
Лікар Петькун Андрій Анатолійович - кваліфікаційний спеціаліст першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб ендокринологічного характеру. Займається лікуванням патологій щитовидної залози, порушенням росту і розвитку, хвороб паращитовидної і надниркових залоз. Проводить консультації для пацієнтів хворих на цукровий діабет всіх типів, допомагає боротися з його наслідками.
Консультація 1100/1270 грн.
Эндокринолог, дієтолог
Доктор Панасенко Ольга Олександрівна спеціалізується на питаннях що стосуються дієтології і правильного харчування. Веде прийом пацієнтів з проблемами шлунково-кишкового тракту, високим рівнем холестерину, високим вмістом цукру. Лікує пацієнтів з ожирінням або недоліком маси, порушений обмін речовин, розробляє індивідуальні графіки прийому їжі, персональні дієти виходячи з медичних показників. Член Асоціації дієтологів України.