Знайдено 4 лікаря
Психолог Психотерапевт Сексолог
Саглаева Татьяна Сергеевна
Індивідуальні консультації. Консультації сімейних пар. Конфлікти у ній чи стосунках із партнером. Кризи у стосунках. Відчуття страху, тривоги, горя, провини, сорому, образи та інших. Відсутність цілей, відсутність енергії (життєвого тонусу). Вікові кризи, (питання сенсу життя). Емоційна залежність, співзалежні стосунки. Відкриття та розвиток сексуальності, Проблеми у сексуальній сфері з партнером у відносинах. Самотність, Соціалізація, Проблеми у комунікації.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Психолог, психотерапевт
Станович Наталья Евгеньевна
Досвід роботи більше 18-ти років, наполегливість та стресостійкість.
Арт-терапевтка, КПТ-тренерка, Практичний психолог, дитячий психотерапевт
Катонина Татьяна Викторовна
Я психологиня, aрт-терапевткa, працюю з дорослими, підлітками, пaрaми, бaтьками, веду групи підтримки.
Багато працюю з психологічними травмами у дорослих, підлітків та дітей Це про травми розвитку, які суттєво впливають на нaше життя, наші вибори, почуття, стреси, птср й ін. Для мене особисто найкращим результатом терапії є полегшення, коли мій клієнт може усвідомити, що з ним відбувається, що його почуття нормальні і що його стан не безнадійний, і що він має право на набагато більше, ніж здавалось, і терпіти зовсім не обов’язково. А ще терапія це про підтримку, коли є хтось, хто вислухає, без критики, оцінки, допоможе розібратись і прийняте своє унікальне і важливе рішення та пережити почуття, пов’язані з цим рішенням чи обставинами в житті.
Клінічний психолог, психотерапевт, психоаналітик
Казанцев Владимир Владимирович
Психотерапевт спеціалізується на психоаналітичному методі при лікуванні дорослих. Ефективно допомагає пацієнтам усвідомити й змінити аспекти особистості, що привели до проблематичного стану. Основний акцент терапії лікар робить на розвитку психічних процесів, що сприяють одужанню та неодмінним його складовим: здоровому мисленню, життєвій активності, саморегуляції, здатності створювати й розвивати близькі відносини різних типів.
Консультація 2000 грн.