Лікарі дієтологи в Києві (метро Політехнічний інститут)

Евген
Вітаю, дуже гарний лікар, уважна до деталей, турбується щоб не нашкодити. Дуже приємна в спілкуванні. Рекомендую!
Виктория
Если у вас сахарный диабет, то поверти вкусное питание еще никто не отменял. По началу я мучилась с выбором еды всеми этими подсчетами. Но Елена Юрьевна Михайленко научила меня питаться по новому. С помощью ее помощи мои блюда стали намного вкусней и привлекательней. Также она научила меня подсчету хлебных единиц
На первой консультации диетолог Елена Юрьевна Михайленко, меня убедила, что сахарный диабет -это не приговор и с ним можно и нужно жить полной жизнью. Она подобрала мне правильную диету, рассчитала хлебные единицы, всегда поддерживала меня, даже когда у меня что-то не получалось.
Игорь
Оксана Ярославовна проводила мне гастроскопию. О докторе остались самые приятные впечатления. Она не только отличный врач-гастроэнтеролог, но и душевный, добрый человек. Видно, что хорошо разбирается в специфике своей работы. Рекомендую.
Гастроентеролог, дієтолог, гепатолог
Лікар-гастроентеролог першої кваліфікаційної категорії діагностує і лікує недуги, що вражають органи травної системи у дітей і дорослих. Крім того, компетентна в гепатології. У роботі для визначення захворювань використовує гастроскопію і дуоденальне зондування. Призначає медикаментозне або хірургічне лікування. Займається також складанням раціону при розладах роботи шлунка, дієти при ожирінні. Надає послуги комплексної корекції ваги. Складається в Українській гастроентерологічної асоціації.
Ендокринолог, дієтолог
Лікар Михайленко Олена Юріївна — ендокринолог, дієтолог. Спеціалізується на захворюваннях щитовидної й підшлункової залози. Проводить комплексну терапію цукрового діабету та інших ендокринних порушень. Допомагає у складанні індивідуальних графіків харчування. Проводить ранню діагностику захворювань. Бере активну участь у телевізійних передачах.
Консультація 2000 грн.
Дієтолог, нутриціолог
Спеціаліст займається підбором раціонального, збалансованого харчування з урахуванням віку і стану здоров'я пацієнтів. Консультує дорослих і дітей при надмірній або недостатній масі тіла, розладах роботи травної системи. Проводить оцінку фактичного раціону харчування людини і пов'язаних з ним ризиків розвитку захворювань.
Консультація онлайн - 2100 грн
Эндокринолог, дієтолог
Доктор Панасенко Ольга Олександрівна спеціалізується на питаннях що стосуються дієтології і правильного харчування. Веде прийом пацієнтів з проблемами шлунково-кишкового тракту, високим рівнем холестерину, високим вмістом цукру. Лікує пацієнтів з ожирінням або недоліком маси, порушений обмін речовин, розробляє індивідуальні графіки прийому їжі, персональні дієти виходячи з медичних показників. Член Асоціації дієтологів України.