Знайдено 2 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Очень хороший внимательный врач,спасибо Светлана Петровна !
Галина
Мені сподобалася чіткість викладу стратегій лікування. Вона мені призначила попередні обстеження, та лікування. Приємне враження, доброзичлива, зайвого нічого не призначила. Уважно провела огляд. Прийомом залишилась задоволена!
Антоніна
Лікар мені дуже сподобався. Це єдиний лікар, з чотирьох, який призначив мені нормальне, ефективне лікування. Це дозволило мені припинити прийом знеболюючих препаратів. Щиро вдячна лікарю за відповідальне ставлення до мого здоров'я.
Екатерина
Часто мучают повышение давления и панические атаки. Долгое время не могла с этим справиться. После обращения к доктору кардиологу Ташовой С. П. все наладилось. Теперь прихожу просто на контроль раз в 2 месяца . Спасибо Вам!!!
Ревматолог
Лікар ревматолог займається лікуванням захворювань суглобів і хребта, сполучної тканини.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-06
Кардіолог, Ревматолог
Лікар веде консультативний прийом, проводить діагностичні заходи, спрямовує на лабораторні дослідження. Спеціалізується на пороках серця вродженого та набутого характеру. Лікує ішемічну хворобу серця, тромбоз, тромбофлебіт, інфаркт.