Знайдена 491 лікар
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Ірина
Дякуємо за донечку! Нарешті наша мрія здійснилася і ми стали батьками чудової дівчинки!
Анжела
Не можу передати словами усю вдячність, яку я відчуваю по відношенню до Вікторії Вікторівни. Це надзвичайний спеціаліст та дуже хороша людина! Потрапила до неї на прийом випадково, але ні хвилини не шкодую про це! Рекомендую!
Maria Haribo
Дубовая прекрасный ортопед, приятный и доброжелательный человек. Я у Татьяны Федоровны дочь лечила – знаю! Советую всем – грамотное и эффективное лечение по передовым методикам вам будет обеспечено.
19 грудня '16 г.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях репродуктивного здоров'я. Проводить діагностичні заходи і займається лікуванням олігоменореї, аменореї, ановуляторні цикли, вроджених аномалія статевої системи. Проводить корекцію жіночого і чоловічого безпліддя. Спеціалізується на підготовці до пологів, веде облік вагітних.
Ортопед, травматолог
Лікар ортопед-травматолог вищої категорії. Надає послуги з консервативного та оперативного лікування вивихів, переломів, м'язової кривошиї, виконує видалення фібром гігром, ліпом, атером. Закінчила Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
Дерматолог, Дерматовенеролог, Трихолог
Лікар володіє методиками інʼєкційними та апаратними, які направлені на вирішення різноманітних естетичних проблем обличчя та тіла, таких як: целюліт, втрата тонусу та пружності шкіри, еластичності, рубцеві зміни, розтяжки. Проводить контурну пластику губ, вилиць, підборіддя, щелеп. Працює на багатьох апаратах, таких як Fotona, Lumeca, IPL, SMAS, Neodim, ErbiyYAG, MorpheusRF.
Ендокринолог
Левицкая Ирина Викторовна
Ірина Вікторівна - лікар ендокринолог першої категорії. Займається лікуванням захворювань щитоподібної залози, цукрового діабету, патологій гіпофізу, надмірної ваги при ендокринних порушеннях. Також лікар планує та веде вагітність у жінок з ендокринною патологією.
Киселева Елена Григорьевна
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Доктор Ушов Микола Миколайович практикує непряму реставрацію зубного ряду і вільний дизайн. Протезує та лікує зуби. В роботі використовує сучасні знеболюючі препарати і новітнє обладнання, включаючи 3D-рентгенівський апарат.
Консультація безкоштовно
Дерматовенеролог, дерматолог
Наталія Сергіївна - лікар-дерматовенеролог широкого профілю, здійснює лікування шкірних хвороб (вітіліго, грибок нігтів і шкіри, псоріаз, розацеа, себорея, вугрі, атопічний або себорейний дерматит, різнокольоровий лишай і т.д.).
Київ
смт. Глеваха, вул. Підприємницька, 10Д (при в’їзді до м. Васильків, по вул. Декабристів, навпроти буд. 332)
м.Теремки15
Гастроентеролог, Педіатр
Лікар-дитячий гастроентеролог першої категорії, лікар-педіатр. Займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей (дисбактеріоз, гастрит, дуоденіт, панкреатит, коліт, виразкова хвороба та ін.)
Андрій Владиславович надає консультаційно-діагностичні послуги терапевта. Займається лікуванням та профілактикою респіраторних та вірусних інфекцій, гострих та хронічних запальних захворювань верхніх та нижніх дихальних шляхів, патологій шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи. Здійснює медогляд та оформлення лікарняних листів.
Педіатр, УЗД-фахівець
Доктор Сом Наталія Михайлівна спеціалізується на діагностиці захворювань у дітей. Має першу категорію кваліфікації в педіатрії, веде консультації в якості лікаря цієї спеціальності. В якості методів обстеження використовує ультразвук. Виконує УЗД вилочкової залози і суглобів дітям дошкільного віку, школярам і підліткам. Також обстежує за допомогою ультразвуку новонароджених, надаючи послуги нейросонографії.