Лікарі трихологи в Києві (метро Харківська)

Катерина
Дуже вдячна лікарю! Я залишилася абсолютно задоволена. Лікар компетентний не лише у своїй галузі, а й в суміжних. Надав вичерпну консультацію, та призначив доступне лікування. Я розраховувала що ціна за ліки буде більш суттєвою. Але вони справді допомагають. Рекомендую!
Дерматолог, Дерматовенеролог, Трихолог
Лікар володіє методиками інʼєкційними та апаратними, які направлені на вирішення різноманітних естетичних проблем обличчя та тіла, таких як: целюліт, втрата тонусу та пружності шкіри, еластичності, рубцеві зміни, розтяжки. Проводить контурну пластику губ, вилиць, підборіддя, щелеп. Працює на багатьох апаратах, таких як Fotona, Lumeca, IPL, SMAS, Neodim, ErbiyYAG, MorpheusRF.
Дерматолог, дерматохірург, косметолог, трихолог
Андарі Сусан Вахідулла займається лікуванням шкірних захворювань, виконує широкий спектр косметологічних процедур. Доктор Андарі Сусан Вахідулла застосовує лазерні, апаратні та ін'єкційні методики лікування та догляду за шкірою.