Знайдено 4 лікаря
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Женя
Очень подробно рассказала о лечении крапивницы сына (1.10мес). В каких случаях немедленно вызывать скорую и что принимать, дабы 'обезопасить' от тяжёлой и быстрой аллергической реакции и что делать, если она таки наступила. На приеме была внимательна. Это первый врач, который мне не говорил, что это я наверное что-те то съела, потому что сын ещё на гв. Первый врач дерматолог, приемом которого осталась довольна. Лечение продолжаем, но вижу, что сыну уже легче. Рекомендую! И благодарю!
Катерина
Дуже вдячна лікарю! Я залишилася абсолютно задоволена. Лікар компетентний не лише у своїй галузі, а й в суміжних. Надав вичерпну консультацію, та призначив доступне лікування. Я розраховувала що ціна за ліки буде більш суттєвою. Але вони справді допомагають. Рекомендую!
У ребенка часто появляются высыпания на коже. Что я уже не делала, ничего не помогает. Обратилась за помощью к Татьяне Витальевне, облегчение наступило уже после первого использования прописанных медикаментов. Ребенок бодр и весел, не чувствует дискомфорта. Рекомендую!
Дерматовенеролог, Дитячий дерматолог, Трихолог
Лікар-дерматовенеролог, дитячий дерматолог, має другу категорію, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, венеричних патологій. Тетяна Віталіївна не тільки лікує хвороби, але відстежує причини, які їх спровокували. Приймає пацієнтів з акне, вугрової хворобою, контактним або атопічний дерматит, екзему.
Дерматолог, Дерматовенеролог, Трихолог
Лікар володіє методиками інʼєкційними та апаратними, які направлені на вирішення різноманітних естетичних проблем обличчя та тіла, таких як: целюліт, втрата тонусу та пружності шкіри, еластичності, рубцеві зміни, розтяжки. Проводить контурну пластику губ, вилиць, підборіддя, щелеп. Працює на багатьох апаратах, таких як Fotona, Lumeca, IPL, SMAS, Neodim, ErbiyYAG, MorpheusRF.
Дерматовенеролог, косметолог, трихолог
Перешило Ольга Олеговна
Дерматолог, дерматохірург, косметолог, трихолог
Андари Сусан Вахидулла
Андарі Сусан Вахідулла займається лікуванням шкірних захворювань, виконує широкий спектр косметологічних процедур. Доктор Андарі Сусан Вахідулла застосовує лазерні, апаратні та ін'єкційні методики лікування та догляду за шкірою.