(Корольовській район)
42 8м.Черниговская
13- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Медична клініка “Мати та дитина” відкрита у 2016 році, відноситься до мережі клінік репродуктивного здоров’я, спеціалізована на терапії безпліддя, спостереженні вагітності та гінекології. В штаті закладу лікарі вищої, першої та другої категорії кваліфікації, які мають досвід у своїй галузі.
Послуги, які надає клініка:
- консультація спеціаліста (акушера-гінеколога, уролога, онколога, ендокринолога);
- ультразвукова діагностика;
- УЗД на різних термінах вагітності;
- цервікометрія;
- доплерометрія;
- кардіотокографія;
- комплексні програми гінекологічного напрямку;
- ЕКЗ;
- клінічна та біохімічна діагностика;
- генетичні дослідження;
- оперативне гінекологічне втручання;
- медичні маніпуляції.
Переваги центру - європейський рівень обслуговування, високотехнологічне оснащення, сучасні методи, комфортні умови, доброзичливий персонал, затишна атмосфера, міжнародний досвід.
Місце знаходження - вул. Велика Бердичівська, 43.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Мати і Дитя , медичний центр, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Кардіотокографія ( КТГ ) 200
- Тимчасове перебування в 1 - місній палаті 600
- Тимчасове перебування в палаті « Стандарт » 400
- Плазмаферез від 2 010
- Ведення вагітності від 18 200
- Редукція ембріона при багатоплідній вагітності ( з внутрішньовенною анестезією ) 7 900
- Кріоконсервація сперми 850
- Медикаментозне переривання вагітності 2 600
- Введення внутрішньоматкового контрацептиву під контролем УЗД ( без урахування вартості внутрішньоматкового контрацептиву ) 350
- Видалення внутрішньоматкової спіралі 300
- Лапароскопия оперативно-диагностическая 1-ой категории сложности 9 695
- Лапароскопія оперативно - діагностична 2-ої категорії складності 11 200
- Лапароскопія оперативно - діагностична 3-ої категорії складності 14 700
- Лапароскопія оперативно - діагностична 4-ої категорії складності 17 400
- Діагностична гістероскопія з роздільним діагностичним вишкрібанням стінок порожнини матки і цервікального каналу 6 600
- Лікування хронічного пієлонефриту 7 839
- Лікування сольового діатезу нирок , сечокам'яної хвороби ( дрібних конкрементів нирок ) і придбаних кіст нирок 1 908
- Лікування урогенітального кандидозу у чоловіків 2 558
- Лікування еректильної дисфункції 7 174
- Гірудотерапія від 75
Відгуки та оцінки клініки
22 травня '17г.
Два года назад у мамы обнаружили злокачественное образование в области груди. По советам знакомых, долго не думая мы обратились в клинику Мать и дитя к доктору онкохирургу Станкевич Инне Станиславовне. Пройти нам пришлось через многое, страшно вспоминать даже…Но, к счастью, благодаря прекрасному специалисту сейчас с мамой все хорошо, болезнь мы победили!
Саша
17 травня '17г.
Журавлева Юлия Анатольевна – прекрасный врач-эндокринолог и гинеколог клиники Мать и дитя. Имея проблемы с эндокринной системой еще со школьных лет, у меня возникли некие проблемы в период беременности два года назад. Благодаря наблюдению у Юлии Анатольевны, мне удалось выносить и родить здорового сыночка. Спасибо Вам огромное доктор за вашу работу!
Виктория
16 травня '17г.
Наверняка каждый родитель, узнавший о долгожданной беременности, хочет сделать все необходимое для того, чтобы все прошло хорошо и в конечном результате родить здорового малыша. Так случилось и со мной, когда после 4 лет попыток забеременеть положительного результата не было. И вот, по совету знакомой, я попала на прием к прекрасному доктору-гинекологу клиники Мать и дитя – Трощенко Анне Витальевне. Сегодня нашему малышу уже более года.
Аня
15 травня '17г.
Хочу выразить огромную благодарность лучшему врачу-онкологу Кошмеринской Алине Николаевне из клиники Мать и дитя, которая на ранней стадии обнаружила у моей мамы страшное заболевание и помогла его устранить в ходе тщательного лечения. К счастью все уже позади! Спасибо вам Алина Николаевна! Всем рекомендую прекрасного доктора!
Снежа
13 травня '17г.
Когда у мужа возникли некие проблемы по «мужской» части, увидев его переживания, не раздумывая записала его в клинику Мать и дитя. Нам посоветовали прекрасного врача Побережного Евгения Павловича. Как оказалось, это действительно очень хороший специалист, который помог мужу вернуть здоровье и уверенность в себе. Спасибо Вам доктор за Ваши труды!
Даша
01 березеня '17г.
Мне все понравилось - и отношение персонала, и квалификация врачей. Остались приятные впечатления и хороший результат от лечения. Хочу поблагодарить Никитину Анастасию Сергеевну за организацию работы клиники. Так держать!
Антон
14 лютого '17г.
, лікар Побережний Євгеній Петрович
Дякую Євгенію Петровичу за вчасну професійну допомогу. Точний діагноз та сучасне результативне лікування врятувало мене від тяжких ускладнень. Побережний – чудовий уролог!
Олеся
09 лютого '17г.
, лікар Кошмеринська Аліна Миколаївна
С большим уважением отношусь к работе Врача-онколога Кошмеринской Алины Николаевны. Во время проведения диагностики на раннем этапе распознала страшную болезнь. Курс на правильное лечение и последующее выздоровление был взят с ее легкой руки и доброго сердца. Вы лучшая.
Анастасія
15 листопада '16г.
, лікар Трощенко Ганна Віталіївна
Зверталася до багатьох зі своєю проблемою. Результату не було ніякого. Тільки Трощенко встановила причину, через яку були всі невдачі, правильно підібраний курс лікування допоміг з цією хворобою впоратися. Дякую!
Лидия
08 листопада '16г.
, лікар Станкевич Інна Станіславівна
У меня приятные впечатления от посещения Инны Станиславовны. Во-первых она отличный и компетентный онколог, ну а во-вторых поставленный ей диагноз избавил меня от страхов, опухоль не обнаружили. Браво!
Дарья
23 жовтня '16г.
, лікар Мельник Олена Іванівна
Мельник очень востребованный УЗИ диагност. Многие пациенты именно к ней стремятся на исследование записаться. Думаю это много о чем говорит. Классный специалист!
Виктория
19 вересня '16г.
, лікар Кошмеринська Аліна Миколаївна
Благодарю за быструю и точную постановку диагноза.
Марк
17 вересня '16г.
, лікар Побережний Євгеній Петрович
Я рад, что нашел врача, который мне действительно помог.
17 вересня '16г.
, лікар Кошмеринська Аліна Миколаївна
З Аліною Миколаївною мені довелося пройти довгий шлях від першої консультації і операції до реабілітаційного періоду. Тепер у неї спостерыгаюсь. Хороший онколог - я їй повністю довіряю.
Жанна
19 серпня '16г.
, лікар Нікітіна Анастасія Сергіївна
У Анастасії Сергіївни не може бути сумнівів при постановці діагнозу - досвідчений і талановитий лікар. У мене був складний для діагностики випадок, але Нікітіна все ж мала рацію і правильно лікування призначила.
Виталина
23 липня '16г.
, лікар Станкевич Інна Станіславівна
Врач быстро провел диагностику и практически сразу же назначил лечение.
Ярослав
12 липня '16г.
, лікар Побережний Євгеній Петрович
Звернувся по допомогу до Євгена Петровича, і отримав лікування і поради, які дозволили мені впорається з хворобою. Спасибі доктору, що повернув мені можливість жити нормальним життям!
10 червеня '16г.
, лікар Нікітіна Анастасія Сергіївна
Такого компетентного врача не встречала! Буду рекомендовать всем.
Зверніть увагу на інші клініки:

вул. Київська, 73
Клініка сучасної стоматології “Дента+” на Київській почав працювати у 2001 році, пропонує медичну допомогу у лікуванні зубів та ясен.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00

Прохідний пров., 3а
Центр естетичної медицини “Дерма +” надає допомогу в лікуванні хвороб шкіри, повертає красу та молодість жінкам та чоловікам.
Вт: 10:00-18:00 Ср: 10:00-18:00 Чт: 10:00-18:00 Пт: 10:00-18:00

вул. Б. Тена, 143
Лікувально-оздоровчий медичний центр "Ельбрус" створений у 1989 році, займається реабілітацією пацієнтів, які перенесли важкі захворювання.
Пн — Пт: 15:00-18:00

вул. Леха Качинського, 4