4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Алан
Хороший, досвідчений спеціаліст. А також дуже приємна та компанійська людина. Знаю її не один місяць. Завжди йду на прийом до цього лікаря, у хорошому настрої, адже знаю що мене чекає приємна бесіда та кваліфіковане надання допомоги. Рекомендую!
Едуард
Досвідчений та кваліфікований лікар. Ось що модна сказати про Наталю Григорівну. Знайомі ми з нею давно, так що можна сказати подружилися. Лікування яке вона призначає завжди ефективно допомагає. Результати від нього тільки позитивні.
Екатерина
Людмила Николаевна хороший специалист. Относится ко всем пациентам приветливо. К каждому найдет свой подход. Прекрасный врач! Если не дай Бог забарахлят почки, сразу к ней.
24 червеня '18 г.
Оля
Людмила Николаевна помогла мне в лечении воспалительного процесса в почках. Приступ застал так резко, что времени не было думать о том, к какому врачу идти. Попала к Людмиле Николаевне, ни разу об этом не пожалела.
Нефролог
Доктор Снісар Людмила Миколаївна працює в галузі нефрології, має 18-річний досвід, вищу категорію, кандидат медичних наук. В обов'язки лікаря входить діагностика, профілактика і терапія захворювань нирок інфекційного, аутоімунного, вродженого, запального характеру. Проводить консультації пацієнтам з цукровим діабетом, прогресування якого призводить до ниркової дисфункції.
Консультація тільки онлайн 1050 грн.
Нефролог
Наталя Григорівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні паренхіматозних захворювань нирок. Займається лікуванням таких захворювань і патологій, як: пієлонефрит, гломерулонефрит, хронічна ниркова недостатність, нефропатії різного походження
Нестерчук Ирина Васильевна
Київ
Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу)
м.Харківська327м.Бориспільська214
Коломийчук Наталия Александровна
Уролог, УЗД-фахівець
Криворчук Григорий Игоревич
Григорій Ігорович – лікар-уролог, лікар – ультразвукова діагностика. Проводить діагностику та лікування інфекційних захворювань сечовивідних шляхів – циститів, пієлонефритів, простатитів, орхіепідідімітів, баланопоститів. Григорій Ігорович займається комбінованою та комплексною терапією запальних захворювань сечостатевої системи амбулаторно, проводить УЗД.
Терапевт, гастроентеролог
Остапенко Алексей Анатольевич