Сторінка 7. Приватні клініки у Львові (відкриті по сб. клініки)

Знайдена 151 клініка

Христина
Доброго дня усім! Звертались з приводу планування вагітності у відділення ДРТ. Задоволені сервісом, отриманою консультацією і результатом. Дякую.
Юля
Прийшла бо підкупив надпис "перший огляд - безкоштовно", але одразу ж зрозуміла, що далі лікуватися буду тут. Лікарі великі молодці і фахівці у свої справі. Одразу ж сказали що саме потрібно робити і чого очікувати.
Володимир
Стоматолог з яким приємно лікувати зуби, відчуття професіоналізму і досвіду.
Леся
Це мабуть один з самих порядних, людяних, розумних лікарів. У мене троє діток, третього народжувала у цього лікаря. Все супер. З власного досвіду знаю багато акушер-гінекології. Цей лікар заслуговує поваги. Будьте здорові Вальдемар Володимировичу, допомагайте всім у своїй чудовій справі. Добро завжди повертається добром!
6,0
в клініці 12 лікарів
Львів вул. Окружна, 94 А
р.Франківський
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні рішення, новітнє обладнання та високоякісні матеріали щоб гарантувати найкращі результати для наших пацієнтів. Ваш спокій завтра візит до нас сьогодні.
  • Встановлення знімного протезу (лаб.1) 9 000
5,4
в клініці 15 лікарів
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
MEDICOVER FERTILITY, Центр репродуктології у Львові надає наступні послуги: супровід вагітності; лікування безпліддя; внутрішньоматкова інсемінація; хетчінг; введення сперматозоїдів в яйцеклітину; генетична діагностика; консультація генетика; лабораторна діагностика; УЗД; лапароскопія; біопсія; психологічна консультація; криоконсервация.
5,4
Акції
в клініці 2 лікарі
Львів вул. Кос-Анатольського, 4
р.Сихівський
Послуги, які надає медичний заклад Венера: діагностика і лікування безпліддя; ведення вагітності, підготовка до пологів; корекція гормональних порушень; профілактика венеричних захворювань; лікування ЗПСШ; терапія хвороб шкіри; діагностика вірусних хвороб; УЗД; лабораторні дослідження та ін.
Львів вул. Чернігівська, 18
р.Личаківський
Центр медичної 3D діагностики пропонує проведення якісної та безпечної рентгендіагностики пацієнтів для досконалого огляду щелепно-ліцевої зони.
в клініці 20 лікарів
Львів пр-т В'ячеслава Чорновола, 45а/9
р.Шевченківський
"Оксфорд Медікал" на Чорновола належить до всеукраїнської мережі багатопрофільних медичних закладів. Головні переваги медичного центру: висока кваліфікація лікарів, сучасне обладнання, зручне розташування, доступні ціни.
в клініці 3 лікарі
Львів вул. Володимира Івасюка, 4 (офіс 1)
р.Личаківський
Приватна львівська клініка озонотерапії «Ніка і К» пропонує профілактику, діагностику та лікування более150 видів захворювань. Центр забезпечує можливість в комфортних умовах безболісно поліпшити самопочуття або отримати точну картину стану здоров'я. Індивідуальний похід до кожного пацієнта, зручний графік роботи дозволяє отримати консультацію чи лікування всім піклуються про власне здоров'я.
  • Загальний аналіз сечі 150
  • Цукор сечі 100
  • Оглядовий мазок 150
  • Спермограма 450
  • Цукор крові 200
в клініці 8 лікарів
Львів вул. Виговського, 20 Б
р.Залізничний
Медичний центр УСМІШКА, заснований у 1989 році - досяг найвищих щаблів сьогоднішньої медицини. Надаємо комплексну стоматологічну допомогу для усієї родини у вирішенні будь-яких проблем, зв'язаних з захворюваннями ротової порожнини, з застосуванням найновіших технологій та методів лікування на високоякісному стоматологічному обладнанні. Приймають 8 досвідчених лікарів-стоматологів, одних з найкращих спеціалістів міста Львова.
в клініці 17 лікарів
Львів вул. Погулянка, 6
р.Личаківський
Медичний центр «Вік здоров’я» – це сучасний медичний центрі, в якому завдяки висококваліфікованим спеціалістам, новітньому обладнанню медична допомога надається якісно, оперативно та професійно. Пацієнти отримують невідкладну, амбулаторну, хірургічну, спеціалізовану допомогу, оперативні втручання та діагностичні обстеження.
в клініці 10 лікарів
Львів вул. Романчука, 14
р.Личаківський
Верде — це сучасний психотерапевтичний центр, що відкриває свої двері для пацієнтів, які потребують психологічної підтримки. На території клініки приймають профільні фахівці. Терапія здійснюється з урахуванням встановлених протоколів з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Лікарі центру регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, що дозволяє на практиці впроваджувати нові методики впливу.
5,2
в клініці 7 лікарів
Львів вул. Коперника, 20
р.Галицький (Центр)
Стоматологічна клініка "Заблоцького" - інфекційна безпека кабінету, операційної, використання сучасного обладнання та матеріалів, можливість проводити лікування дітей під наркозом, стильна затишна атмосфера.