Пиць Людмила Ігорівна

Психолог
Людмила Пиць допомагає зрозуміти власні почуття та потреби, розібратись в стосунках з подружжям, батьками, дітьми, партнерами при цьому залишатися в ок-позиції, пережити втрату близької людини, власної ролі, стосунків чи сенсу життя, віднайти ресурси, змінити переконання, вийти з психологічних ігор та змінити якість свого життя.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Львів вул. Героїв УПА, 73 (корп. 10, пов. 2, код 319, каб. 8) р.Залізничний

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Львівський національний університет імені Івана Франка 2003-2009 – бакалавр психології, 2010 – магістр психології.

Курси підвищення кваліфікації

• Український інститут Позитивної крос-культурної психотерапії та менеджменту (УІПП) -консультант за напрямком Позитивна транскультуральна психотерапія;
  • Українсткий інститут когнітивно-поведінкової терапії-навчальна програма “КПТ- модель консультування та супроводу при пережитті втрати”;
  • Інститут психології здоров’я -навчальний семінар - “Психологічна підтримка людей, рідні яких загинули внаслідок суїциду”;
  • Інститут психології здоров’я -навчальний семінар- “8 крокова програма по роботі з втратою для дорослих, дітей та підлітків”;
  • ІТАіІП- базовий курс Інтегративна психотерапія з фокусом на стосунки;
  • Кандидат у психотерапевти за напрямком Транзактний аналіз;
  • Навчальна програма “Стратегії та практики ефективного надання комплексних послуг та захисту постраждалих від домашнього насильства”

Психолог надає послуги

• Психологічна консультація.

Психолог займається лікуванням захворювань

• тривожність;
  • нав’язливі думки та дії;
  • депресивні стани;
  • залежна поведінка;