Сторінка 9. Лікарі у Львові (Личаківський район)

Ці- рамон
Мені все дуже сподобалось. Лікар зв'язався зі мною заздалегідь, попросила підготуватися до прийому, щоб отримати більше користі від зустрічі. Після бесіди доктор виділила основне, ми опрацювали проблемні моменти. Я задоволена!
Остап
Після першого сеансу я відчув полегшення. Не велика, але є. Мені дуже сподобалося, що зі мною зв'язалася за по телефону, та дала мені домашнє завдання. Лікар вміє розташувати до відвертої розмови. З нею хочеться ділиться проблемами.
ВІкторія
Запам'яталося його професійне ставлення до справи, акуратність у всьому. Найголовніше - результат, після прийому відчула покращення. Також дуже приємно, що попросив зателефонувати через місяць. Лікар тримає на контролі і не байдуже ставиться.
Ірина
Дитина спостерігається у лікаря вже давно. Нам дуже подобається як працює даний фахівець, тому звертаємося лише до нього! Вміє знайти спільну мову з дитиною. Рекомендації завжди ефективні, не кажучи про лікування. Дуже задоволені!
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Повний спектр маніпуляцій та операцій ЛОР органів. (адено- та тонзилотомії; риносептопластика та конхопластика ) Лікування хронічних та гострих станів в отоларингології (риносинусити, хронічні тонзиліти, хронічні отити ітд). Вакумне промивання лакун мигдаликів.
Психолог
Спеціаліст допомагає пацієнтам позбутися депресії, панічних атак та стресу, зняти нервозність, налагодити відносини з родичами, партнерами по бізнесу та близькими людьми. Здійснює прийом дорослих та дітей. В роботі використовує сучасні методики.
Психолог
Спеціаліст веде прийом пацієнтів з психологічними травмами різного генезу. В роботі використовує методи гештальт-терапії. Займається проблемами самооцінки, взаємовідносин. Допомагає впоратися з депресією, фобіями, панічними атаками, підвищеною тривожністю та безсонням.
Онколог Проктолог
Заслужений лікар України спеціалізується на проктології та онкохірургії. Займається лікуванням таких хвороб, як: проктит, тріщина заднього проходу, дивертикулярна хвороба кишечника, геморой, поліп прямої кишки та анального каналу. Автор друкованих праць, співавтор патентів
Кардіолог
Лікар-кардіолог, лікар функціональної діагностики. Проводить первинний огляд пацієнта, електрокардіографічне обстеження, надає інтерпретацію ЕКГ, ЕхоКГ, данних лабораторних обстежень.
Масажист, Тейполог
Масажист, масажист-естетист, тейполог, електролог
Львів вул. Туган-Барановського 9 р.Личаківський
Терапевт, гастроентеролог, дієтолог, нутриціолог
Краще попередити захворювання, ніж його лікувати. Лікування захворювань шлунково-кишкового тракту потребує комплексного підходу , лише завдіки цьому можна добитись успіху та виздоровіти.
Записатися на прийомЗа неділю записан 1 пацієнт
Львів вул. Туган-Барановського 9 р.Личаківський
Подолог
Подолог з досвідом 4 роки. Учасниця подологічних конференцій. Членкиня Асоціації подологів України. Вирішить проблеми з нігтями та стопою.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-13
Львів вул. Костя Левицького, 22 р.Личаківський
Алерголог
кваліфікований акушер-гінеколог, спеціаліст по веденню вагітності, підбору контрацепції, радіохвильовій і лазерній хірургії в гінекологічній сфері. Володіє повним спектром діагностичних методик