Сторінка 2. Лікарі урологи у Львові (Галицький (Центр) район)

Пенар Марія Михайлівна
Щира подяка лікарю- урологу Король Мар'яні Ігорівна!!! Чудовий спеціаліст,чудова людина! Всім рекомендую саме уролога,Мар'яну Ігорівна!
Чудесний лікар!Повністю віддається пацієнтам. Спасибі
07 серпня '17 г.
Валера
Дякую за допомогу
Петро
Суперовий уролог. Допоміг в триваліій проблемі! Рекомендую.
Лікар Павлишин Андрій Романович спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб чоловічої репродуктивної та сечовидільної систем. Консультує, проводить необхідні обстеження, що включають методи функціональної діагностики та лабораторні аналізи. Займається лікуванням таких захворювань, як запалення сечового міхура та уретри, первинний та вторинний пієлонефрит. Також лікує інфекції, що передаються статевим шляхом.
Львів вул. Івана Огієнка, 3 (у приміщенні клінічної з/д лікарні) р.Галицький (Центр)
Лікар лікує широкий спектр урологічних захворювань. Спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Виконує літотрипсію. Приймає пацієнтів з сечокам'яною хворобою, циститом, уретритом та іншими патологіями.
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням урологічних патологій. Виконує літотрипсію. Спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Лікує цистит, сечокам'яну хворобу, уретрит, хламідіоз. В роботі використовує сучасні методики.