Урологи в Житомирі

Консультація уролога в клініці «Oxford Medical» 575
Консультація лікаря-уролога в клініці «Відновлення» 500
Консультація лікаря-уролога в кліниці «Відновлення на Грушевського» 500
Консультативний пакет «Чоловіче здоров’я 1» (Консультація уролога-андролога первинна; Спермограма; Ультразвукове дослідження органів мошонки) в клініці «Мати та дитина» 1600
Рита
Лечение цистита проведено на высшем уровне. Спасибо!
08 липня '16 г.
Володимир
До Фетману довелося звернутися через проблеми делікатного характеру. Фелікс Львович допоміг позбутися їх. Досвідчений уролог, уважний, що не розводить на дорогі ліки. Сподобалося!
03 вересня '16 г.
Рита
Лечение цистита проведено на высшем уровне. Спасибо!
08 липня '16 г.
Володимир
03 вересня '16 г.
Марк
Я рад, что нашел врача, который мне действительно помог.
17 вересня '16 г.
Ярослав
Звернувся по допомогу до Євгена Петровича, і отримав лікування і поради, які дозволили мені впорається з хворобою. Спасибі доктору, що повернув мені можливість жити нормальним життям!
12 липня '16 г.
Лікар Храпчук Юрій Вікторович – уролог вищої кваліфікаційної категорії, який професійно допомагає пацієнтам відновити здоров’я сечостатевої системи. Надає консультації та ефективне лікування чоловічого простатиту, жіночої сечокам’яної хвороби, запальних захворювань нирок і сечового міхура. Спеціаліст з діагностики та терапії захворювань передміхурової залози та сечовипускального каналу, застосовує сучасні методики, які дозволяють досягти швидкого і надійного результату. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта забезпечує комфорт і ефективність лікування.
Житомир вул. Любарська, 4
Житомир вул. Грушевського, 5в
Уролог, андролог
Врач проводит консультативный прием, комплексный осмотр, направляет на лабораторные и инструментальные диагностические мероприятия. Специализируется на лечении заболеваний мочеполовой системы. Разрабатывает терапию уретрита, цистита, простатита и пиелонефрита. Работает с врожденными и приобретенными патологиями половых органов.
Уролог, эндоскопист
Лікар-уролог виконує повний спектр діагностичних і хірургічних процедур, включно з ендоскопічними операціями на сечовидільній системі. Має великий досвід у проведенні цистотомій, резекцій передміхурової залози, видаленні кіст і пухлин. Регулярно проходить підвищення кваліфікації та спеціалізацію в галузі урології.
Лікар-уролог надає комплексну допомогу пацієнтам із гострими та хронічними урологічними захворюваннями. Проводить сучасну діагностику, виконує оперативні та малоінвазивні втручання, застосовуючи підхід доказової медицини. Працює в команді з лікарями суміжних спеціальностей, що забезпечує безпечне та ефективне лікування. Орієнтований на уважне ставлення до пацієнта та досягнення стабільного результату лікування.
Житомир вул. Любарська, 4
Житомир вул. Грушевського, 5в