Сторінка 8. Лікарі у Львові (Франківський район)
4 відгука
Інесса
Від паління та частих кавових ритуалів у мене дуже потемнішала емаль, я вирішила, що треба відбілювати. Подруга порадила звернутись саме до Ірини Романівни. Вона класний спеціаліст, видно, що вона дійсно на своєму місці та любить свою справу. Мої зубки тепер навіть біліші, ніж були завжди. Дякую!
Христина
Ірина Романівна уже протягом двох років лікує мої зубки. Вона мало того, що вправний лікар, як людина, вона гарний співрозмовник. Завжди переживає за своїх клієнтів, цікавиться самопочуттям, та може навіть порадити щось. Безумовно, вона мій улюблений лікар, хоча я раніше стоматологів дуже боялась.
02.04.2017
Спостерігалася у Піцик, коли була вагітна. Про лікаря можу сказати, що вона уважна, дає цінні поради. Також хочу відзначити, що непотрібних аналізів, як часто роблять інші лікарі, вона не призначає. Вагітність пройшла непомітно і без ускладнень, але під час пологів виникли деякі труднощі. Галина Василівна швидко все вирішила. У мене тепер є здоровий син.
26.03.2017
Галина Василівна допомогла мені подолати анемію у період вагітності. Після певних діагностик вона призначила мені лікування. Згодом, мій стан покращився. А головним було те, що лікування було безпечним для дитини. Я вдячна Галині Василівні за кваліфіковану допомогу.
Стоматолог, ендодонтист
Експертка в терапевтичній стоматології дорослих та дітей під мікроскопом на звичайному візиті та в загальному наркозі, пародонтологічне лікування захворювань ясен.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД
Лікар акушер-гінеколог першої категорії. Веде консультативний прийом. Консультує з приводу гінекологічних захворювань і планування сім'ї. Виконує ведення вагітних протягом усього терміну. Лікує інфекції, що передаються статевим шляхом, запальні та інфекційні захворювання жіночих репродуктивних органів, анемію у вагітних, загрози переривання вагітності. Проводить УЗД органів малого тазу, біопсію шийки матки, вишкрібання цервікального каналу та інші діагностичні та лікувальні процедури.
Консультація 1100/1320 грн.
Офтальмолог дитячий
Лікар-офтальмолог вищої кваліфікаційної категорії. Займається лікуванням органів зору пацієнтів дитячого віку, веде консультативний прийом, проводить планові обстеження, підбирає окуляри.
Стоматолог-терапевт, ендодонт, Дитячий стоматолог
Дитячий лікар стоматолог спеціалізується на лікуванні зубів терапевтичного спрямування. Проводить лікування та пломбування кореневих каналів, займається відновленням структури зуба, проводить лікування карієсу та пошкодження зубів не каріозного походження. Гірська Мар'яна Олегівна спеціаліст у лікуванні захворювань пародонту, пародонтозу, пародонтиту, відбілювання зубів та художньої реставрації. Працює з новітніми матеріалами у стоматології.
УЗД-фахівець
Спеціаліст проводить ультразвукове дослідження молочних залоз, нирок, сечового міхура, щитовидної залози, органів малого тазу та черевної порожнини. Відстежує ефективність призначеної раніше терапії. Після завершення дослідження робить однозначний висновок про відсутність або наявність захворювання.
Боржієвський Андрій Цезарович
Лікар спеціалізується на ендоскопічних методах лікування сечокам’яної хвороби, ендоскопічних та лапароскопічних методах лікування пухлин сечовидільної системи, відкритих радикальних операціях з приводу пухлин сечовидільної системи та чоловічих статевих органів, реконструктивних операціях з приводу вад розвитку сечовидільної системи та ускладнень після перенесення попередніх оперативних втручань.
Ендокринолог
Сергієнко Вікторія Олександрівна
Вікторія Олександрівна – лікар-ендокринолог з багаторічним досвідом роботи. Визнана експертка у галузі цукрового діабету та захворювань щитоподібної залози. Авторка понад 300 наукових публікацій, співавторка підручників і методичних рекомендацій. Проводить діагностику, лікування та спостереження пацієнтів із порушеннями роботи ендокринної системи – зокрема, цукровим діабетом, захворюваннями щитоподібної залози, наднирників і гіпофіза. У своїй практиці поєднує сучасні клінічні протоколи з індивідуальним підходом до кожного пацієнта.
Кардіолог, лікар функціональної діагностики
Кіт Галина Іванівна
Лікар-кардіолог і аритмолог. Вона має значний досвід: з 2005 до 2012 року працювала на Станції швидкої медичної допомоги у Львові, з 2012 до 2020 — у відділенні кардіохірургії Львівської обласної клінічної лікарні. З 2020 року є завідувачкою відділення кардіології в Українсько-британській клініці "Симбіотика"
Невролог дитячий
Палійчук Мирослава Йосипівна