Сторінка 8. Лікарі у Львові (Франківський район)
Знайдено 204 лікаря
Світлана
Були проблеми зі швом після кесаревого. Антон Анатолійович провів повторний розріз, все поправив і зашив косметичним швом. Тепер в мене шовчика практично не помітно, виглядає ніби царапинка. Сама операція пройшла на позитиві, на всі мої 100500 запитань була отримана чітка відвовідь, також Антон Анатолійович завжди цікавився моїм станом, як себе почуваю, як проходить загоювання і т.д. Оскільки в мене маленька дитина, то всі препарати були підібрані і сумісні з гв. Мега задоволена і відношенням, і результатом.
Катерина
Дуже хороший лікар, рекомендую ! Залишилась мега задоволеной! Шикарний результат після мамо пластики грудей.
Катерина
Делала операцию по увеличению груди у Высоцкого Антона Анатольевича. Всё прекрасно начиная с консультации и заканчивая выпиской из больницы. Внимательный, с юмором, отвечает на все вопросы. В период реабилитации сам узнаёт как дела и самочувствие. Но самое главное - это прекрасный результат! Сомневалась на счёт размера, доктор всё сделал прекрасно, как раз под мои параметры. Я рекомендую однозначно доктора и клинику. Персонал тоже внимательный, добрый.
Единственный минус, это матрасы на кроватях, очень жесткие )) но одну ночь можно выдержать ))
Ігор
Лікар допоміг мені в лікуванні трофічної язви на нижній нозі. Я навіть и не знав що все так погано. Ще декілька місяців, та я міг назавжди лишитися кінцівки. Дуже радію що зовсім випадково зайшов на прийом. Спасибі що врятували мене!
28 грудня '19 г.
Хірург
Матвійчук Володимир Михайлович, хірург вищої кваліфікаційної категорії з 35-річним досвідом активної хірургічної практики. Володіє повним спектром операцій з приводу патологій органів черевної порожнини, гриж, гнійних захворювань м`яких тканин, патології вен ніг, володіє сучасними методиками лікування трофічних виразок, хронічних ран.
Хірург
Лікар хірург віщої категорії, кандидат медичних наук, лікує холецистит, грижі, абсцес, фурункул і увесь комплекс амбулаторної хірургії. Володіє лапароскопічним методом видаленням холецистектомії та проводить загальнохірургічні операції.
Дитячий невролог
Лікар невролог вищої категорії. Займаеться лікуванням патологій нервової системи, спеціалізуеться на лікуванні паціентів дитячого віку, має досвід роботи в питаннях затримки психічного розвитку дитини, ранньому діагностуванні епілепсії.
Стоматолог-терапевт, ендодонтист, пародонтолог
Експертка в ендодонтичному лікуванні кореневих каналів та естетичне відновлення зубів під мікроскопом.
Кардіолог
Доцент, кандидат медичних наук, лікар-кардіолог, проводить лікування хвороб серцево-судинної системи. Наталія Анатоліївна активно займається науковою роботою.
Ендокринолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням ендокринних захворювань. Лікує цукровий діабет, метаболічний синдром, ожиріння, гіпотиреоз, діабетичну невропатію. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю і бере участь в конференціях.
Уролог, УЗД-фахівець
Волошинський Олександр Богданович
Лікар спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань сечового міхура, сечоводів, нирок та сечівника. Проводить літотрипсію. Виконує ультразвукове дослідження нирок, калитки, простати та сечового міхура. Лікує цистит, сечокам'яну хворобу.
Офтальмолог дитячий
Влох Марта Володимирівна
Паюк Роман Ігорович
Лікар надає весь спектр урологічних послуг, активно займається ендоскопічними методами лікування в урології.
Слаба Софія Орестівна