Сторінка 13. Лікарі у Львові (Франківський район)

Мар‘яна Гнатківська
Мар‘яна Михайлівна най краща♥️Я з Закарпаття приїжаю до неї. Не хочу до іншого лікаря йти.
Соломія
Дуже подобається підхід Богдана Тарасовича до пацієнтів. Зробила гігієну, замінила декілька пломб. Дуже кваліфікований і ввічливий доктор. Чекаю на плановий огляд, щоб не доводити зуби до критичного стану.
27 червеня '18 г.
Мирослава
Омельчук Богдан Тарасович без перебільшення кращий стоматолог міста. Завдяки йому моя посмішка сяє на всі сто. Дякую.
Тамара
Приємно було пройти обстеження та отримати кваліфіковане заключення від Мар’яни Михайлівни. Ми з чоловіком дуже раді, що лікар Тенета не помилилась, і зараз в нас з’явився шанс на довгоочікувану вагітність. Дякуємо!
Генетик
Лікар другої категорії з медичної генетики, проводить медико-генетичне консультування вагітних. Мар'яна Михайлівна займається визначенням показників та проведенням інвазивної допологової діагностики у вагітних групи ризику, планування, обстеження вагітності у сім'ях при наявності спадкової патології, невиношуванням вагітності та непліддям невстановленого генезу, порушенням менструальної функції.
Стоматолог-терапевт, хірург
Доктор стоматолог, надає послуги з терапевтичного лікування зубів та слизової оболонки порожнини рота, художньої реставрації та відбілювання зубів. Омельчук Богдан Тарасович виконує пломбування кореневих каналів, відновлення структури зуба, лікує пульпіти, каріозну патологію, захворювання пародонту, пародонтиту, гінгівіту, стоматиту. Велику увагу приділяє профілактиці патології зубів та тканини, що оточує, гігієні ротової порожнини.
УЗД-фахівець
Спеціаліст проводить ультразвукове дослідження молочних залоз, нирок, сечового міхура, щитовидної залози, органів малого тазу та черевної порожнини. Відстежує ефективність призначеної раніше терапії. Після завершення дослідження робить однозначний висновок про відсутність або наявність захворювання.
Уролог-андролог, УЗД спеціаліст
Лікує хвороби сечовивдної системи у чоловіків та жінок, статевої системи у чоловіків.
УЗД-спеціаліст
УЗИ-диагност, специалист по хирургии, предоставляет консультативные услуги по диагностике и лечению почек, органов брюшной полости и щитовидной железы. В своей работе Шнайдрук Ольга Петровна основывается на консервативных и оперативных методах лечения.
Сімейний лікар
Ортопед-травматолог