Сторінка 13. Лікарі у Львові (Франківський район)
3 відгука
Мирон
Консультація пройшла комфортно,лікар дуже приємний і легкий в спілкуванні.Розглянули мої питання і лікар дав чіткі настанови вирішення проблеми.Однозначно рекомендую і буду звертатись надалі.
Григорий Игоревич
Мы с женой всегда откладывали завести ребенка. А когда захотели, не получается. Жена обследовалась у нее все в порядке со здоровьем. Пришлось мне, я чувствовал во время эрекции боль, но терпел и никому не говорил. Много слышал об Иваночко Андрее Юрьевиче. Проверившись были обнаружение заболевание, которые и влияют на мое мужское здоровье. На данный момент лечусь. Отличный врач.
19 грудня '19 г.
Алiна
До Ольги Петрівни порадила звернутися мати мого чоловіка. І хоча відносини з нею у мене натягнуті, треба визнати – свекруха мала рацію. Ольга Петрівна і справді чудовий лікар, і дуже приємна людина. Дякую їй.
Уролог-андролог, УЗД спеціаліст
Лікує хвороби сечовивдної системи у чоловіків та жінок, статевої системи у чоловіків.
УЗД-спеціаліст
УЗИ-диагност, специалист по хирургии, предоставляет консультативные услуги по диагностике и лечению почек, органов брюшной полости и щитовидной железы. В своей работе Шнайдрук Ольга Петровна основывается на консервативных и оперативных методах лечения.
Терапевт, сімейний лікар
Онищук Леся Євгенівна
Леся Євгенівна - висококваліфікований лікар-терапевт, сімейний лікар з багаторічним досвідом роботи. Проводить огляд, підбір схем лікування, ведення пацієнтів з питань кардіології, гастроентерології, захворювань дихальних шляхів тощо
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-12-22
Хірург
Кропивницький Яків Іванович
Фізичний терапевт
Левицький Олег Павлович
Фізичний терапевт із 4-річним досвідом у спортивній медицині. Спеціалізуюся на реабілітації після травм, нейрологічних порушень (ДЦП, інсульт) та післяопераційному відновленні. Використовую сучасні методи фізичної терапії для ефективного відновлення рухових функцій і покращення якості життя пацієнтів. Загальний досвід 11 років
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-12-22
УЗД-фахівець
Гречух Лілія Юріївна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Стоматолог, ортодонт
Назаров Олександр Володимирович
Експерт з функціональної діагностики прикусу, усі види ортодонтичного лікування: брекети, елайнери, апаратурні та безапаратурні методи лікування, капи, трейнери.